Напишете дума/думи за търсене

Тези лъжи са позволени в една връзка

Като почне някой да разправя колко е важно да сме напълно открити в една връзка, то този човек веднага се издава, че или не е бил в истинска връзка, или е забравил колко е важно да си позволяваш по някоя „благородна лъжа". Нещо, което няма да нарани другия, а точно обратното – ще го накара да се чувства по-добре, а това, от своя страна, няма да попречи на вас по никакъв начин. Да видим как звучат някои от най-симпатичните и напълно позволени лъжи в една връзка.

1. И аз обожавам сармите на майка ти
То е ясно, че няма други като сармите на майка му, а нищо няма да ви стане да го излъжете, че и вие вярвате в това. Мир да има, а и добри отношения със свеки!

2. Нашата връзка не беше сериозна
Тръгне ли да ревнува от бившия ви, не го дразнете допълнително, какъв е смисълът?! Колкото по-спокоен се чувства един мъж в една връзка, толкова повече е готов да даде от себе си.

3. Мило, ти си гениален!
То е ясно, че не е гениален, ама такива крилце им порастват на мъжете, когато половинката ги почетка! Дайте му мотивация, дайте му хъс, току виж почнал да прави и гениални неща.

4. Споко, беше на разпродажба
Вие всъщност не притежавате друга дреха или обувка, освен онези, закупени на разпродажба, нали? Просто без пари! Някои дори ви ги подариха. Като бонус, че влязохте в магазина.

5. С приятелките ми никога не говорим за мъже
Той ще ви каже, че с приятелите си никога не говори за жени, и ще бъдете квит.

6. Сега ли? За теб си мисля
Че за кой друг?! Да не би за онази сладка рокличка в мола?! Или за инструктора по кубински танци? Глупости!

7. Никога не пия сок от кутията
А пък ако през нощта се засечете пред хладилника, кажете, че сте сомнамбул. Дори не сте имали представа, че има нова кутия със сок във вашия хладилник.

8. Олеле, колко се радвам, че твоят отбор е спечелил
Стискали сте палци, повтаряли сте мантри и от два дена само за това мислите – алелуя, отборът наистина спечели!

9. Неее, как ще ти ползвам пяната за бръснене?!
А пък за бръснарското ножче да не говорим! Ни-ко-га!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X