Напишете дума/думи за търсене

2 правила, които променят любовния живот завинаги

Любовта трябва да е лесна от самото начало. Още от първите минути. Човек, който веднага чувствате като стар познат, ви подхожда повече от този, когото трябва да ухажвате с години.

В романтичния живот има само две правила, които наистина работят. Подходящи са както за мъже, така и за жени. А тези, които не ги познават, са обречени да губят време и нерви с неподходящи хора.

Първо правило - една връзка трябва да е лесна

Трябва да е лесно от самото начало. Още от първите минути. Момичета, ако се запознаете с мъж в тоалетната на любимия си ресторант и прекарате 15 минути в сладки приказки в това необичайно помещение, то със сигурност изберете него пред онзи, с когото си разменяте sms-и и имейли вече цяла година, но не сте се виждали нито веднъж.
А за вас, момчета, жена, която веднага проявява интерес към вас, е по-добра от непревземаема красавица, която за да ви даде да я държите за ръката, първо иска да я заведете на Бахамските острови.
Простите неща са добри. Трудно постижимите са лоши за любовта, ако изобщо говорим за такава.

Това е аксиома. Няма нужда да го доказвате.
Като цяло не е нужно да доказвате нищо в една връзка за ваша сметка.

Няма нужда да се приспособявате към никого и да тичате след никого. Ако направите това дори веднъж, ще ви се наложи да го правите всеки ден и в отговор ще виждате само едно капризно недоволно лице. Ако не се получи динамиката веднага, не се запали искрата, няма страст, не дърпайте котката за опашката. Това просто не е вашият човек.

Сложните взаимоотношения са подходящи само за тези, които се отегчават бързо и които имат много свободно време за губене.
На всички останали това страдание само разваля нервите и разклаща сърцето.

Отношенията, в които вървиш по свирката на някого, са унизителни. Рано или късно вашето търпение ще свърши.
Не си позволявайте да влизате в сложни връзки.

Второ правило – връзките трябва да носят радост

Това твърдение също не се нуждае от доказателство. Щом отношенията престанат да носят радост и започнат да носят дори отвращение, спрете навреме, преди съвсем да е изгнила някогашната любов.

Не свиквайте с обвиненията, свадите, сълзите. Оставете дългите негативни разговори и упреци да си отидат от живота.
Не е нормално!
Това е пътят към ада!

Любовта трябва да носи радост. Всички други взаимоотношения „в името на децата“, „защото всички живеят така“, „по навик“, „защото без това е още по-лошо“ могат просто да бъдат изхвърлени в кошчето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X