Напишете дума/думи за търсене

Най-секси качествата на зодиите

За много хора хороскопът е пътеводната им светлина, без която не пристъпват в дълбокото на живота. То вашият зодиакален знак е много повече от пътеводител в може би правилната посока. Той има способността да разкрива черти от вашата персоналност и индивидуалните ви характеристики. Зодията може да каже много за вашия сексапил и какво точно у характера ви е привлекателно за другите.

Овен

Вие сте силна жена и отстоявате правата си. Както твърди една от поговорките на съвремието – няма нищо по-секси от независимата жена.

Телец

Представителките на тази зодия обичат удоволствието и новите социални контакти. Вие винаги сте център на вниманието, а мъжете нямат никакъв шанс да ви устоят, ако сте решили, че искате да бъдете забелязана.

Близнаци

Природата ви е малко срамежлива и сдържана, но за много господа това е тоталният афродизиак. Фактът, че сте свенливи и труднодостъпни, карат мъжете да ви искат още повече.

Рак

Привличате другите със своята топла и всеотдайна натура. Вие сте гостоприемна по всеки възможен начин. Мъжете се чувстват уютно и комфортно с вас и и искат непрекъснато да се наслаждават на компанията ви.

Лъв

Увереността е ключът. Поемате нещата в свои ръце, а това никога не остава незабелязано. Вие сте доминираща персона. Няма шанс да се оставите някой друг да ви води. Правите първата крачка и разпалвате нещата, без да чакате прекалено дълго.

Дева

Вашият артистичен и словоохотлив ум може да очарова всеки с правилните думи, с които вие така умело боравите. Нищо не е в състояние да ви препъне, ако решите, че желаете някого. Толкова сте добра, че с две приказки мъжете вече са в краката ви.

Везни

Твърди се, че този зодиакален знак е най-желаният от другия пол. Това се дължи на вашия чар, красота и доброта. Вие сте толкова зашеметителна жена, че мъжете ви виждат на забавен каданс, когато се срещнат с вас за пръв път.

Скорпион

Вие сте дръзка и страстна, а мъжете нямат никакви защити срещу вас. Повличате ги след себе си без проблем. Вие блестите с енергия, която заразява всички останали.

Стрелец

Астролозите смятат, че вашият зодиакален знак е най-късметлийският. Вашата спонтанност е вълнуваща за мъжете и ви прави много привлекателни. Винаги сте готови да се впускате в любовни начинания без много да му мислите.

Козирог

Вашето остроумие и чувство за хумор са първичните източници на вашия сексапил. Без никакъв напън мъжете са готови да ви следват навсякъде, привлечени от лежерния ви нрав и бърз ум.

Водолей

Вие сте сериозна и дълбокомислена. Винаги казвате правилните неща, които ви помагат лесно да натиснете правилните бутони на мъжа до вас.

Риби

Тъмна и мистериозна е жената Риби. Тези й качества привличат господата към мрежите ви. Бидейки резервирана, в началото изглеждате самодостатъчна, но това привлича мъжете още повече.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X