Напишете дума/думи за търсене

Най-подходящият интимен подарък според вибрациите на името - втора част

Името е свързано с характера, защото се превръща в неразделна част от същността на всеки човек още в деня на неговото раждане. Околните се обръщат към нас, назовавайки ни по име. С името се раждаме и с името умираме. То е най-съкровената част от битието ни.

Имената, които започват с една и съща буква, обикновено имат сходни вибрации. Вече ви представихме първата част.

Л. Хората, чиито имена започват с буквата “Л”, са по-скоро рационални, отколкото възвишени. Въпреки че не са надарени с особена красота и интелект, те са хитри и обикновено успяват да се изкачат до върховете на социалната стълбица. Често обаче им е необходимо време за реализация. Тези хора минават през продължителни етапи на борба, преди да се утвърдят на попрището, което са си избрали. Освен това умеят да подбират приятелите и партньорите си. Те са винаги до тях, дори и в най-трудните им моменти.

Препоръки: Бъдете център на внимание и “душата на компанията”. Те обичат клюките. Подходящ интимен подарък са оригинални и нетрадиционни записи на интимни удоволствия, които може да обсъдите заедно.

М. Хората, чиито имена започват с буквата “М”, са благонравни. Обикновено предпочитат простия начин на живот. За тях е достатъчно да са сити, за да бъдат щастливи. Те не обичат да променят средата си и са силно привързани към близките и приятелите си. Освен това са лоялни и честни, което ги прави полезни сътрудници. Но понякога са наивни и лесно раними.

Препоръки: Аплодирайте ги. Те са самовлюбени. Подходящ подарък е прозрачното бельо, което не оставя нищо на фантазията.

Н. Хората, чиито имена започват с буквата “Н”, притежават завидно постоянство. Бавно и уверено те вървят към постигането на целите си. Освен това никога не се отказват от предварително начертания план и са готови на всичко, за да го реализират. Стига да не им се налага да жертват достойнството си обаче, защото са достатъчно честолюбиви.

Препоръки: Бъдете сияйни и лъчезарни. Те обичат да бъдат заслепявани. Подходящ подарък е бельото в златни и сребърни нюанси.

О. Хората, чиито имена започват с буквата “О”, са упорити и дори инати. Когато си наумят нещо, са готови да минат през огън и вода, за да наложат волята си. Иначе притежават достатъчно интелект и са трудолюбиви и отговорни. Често имат много приятели, но ценят само тези, които вече са доказали лоялността си. В интимните си отношения са капризни и тиранични.

Препоръки: Усмивка и поклон. Те са най-големите актьори и обичат да театралничат. Подходящ интимен подарък са костюми от отминали векове на държавни глави или кралици.

П. Хората, чиито имена започват с буквата “П”, са творчески личности. Те обичат изкуството и са емоционални и жизнени. Първа буква “П” носи на притежателите си вибрациите на смеха, радостта от живота и творчеството. Тези хора, дори да живеят бедно през целия си живот, накрая получават нещо, което ги озарява с лъчите на щастието.

Препоръки: Обръщайте внимание на всеки детайл. Те са педанти. Подходящ интимен подарък са лъскави гелове без вкус и мирис, но увеличаващи тонуса и чувствителността на сексуалния контакт.

Р. Хората, чиито имена започват с буквата “Р”, са независими и своенравни. Те обичат новите неща и обикновено са експериментатори в живота. Първа буква “Р” говори за весел и “пакостлив” нрав. Ценящи изключително много личната си свобода, тези хора трудно допускат някой да им налага волята си.

Препоръки: Бъдете лъчезарни и много страстни. Това е буквата на силните емоции. Подходящ интимен подарък е бельо в силни нюанси – черно и бяло или жълто и червено.

С. Хората, чиито имена започват с буквата “С”, са особняци. Понякога са срамежливи. Друг път – прекалено нахакани. Във всички случаи обаче те са нетрадиционни и се различават от останалите. Обикновено не обичат да изпъкват, но решат ли да го направят, са направо ненадминати.

Препоръки: Бъдете много нежни. Те са наистина супер чувствителни. Подходящ интимен подарък е вибратор от мек и недразнещ кожата материал, с който да можете да си поиграете.

Т. Хората, чиито имена започват с буквата “Т”, са капризни и взискателни. Те обичат да изпъкват и да са център на внимание. Поради вродената си плахост обаче често навлизат в крайности. Понякога са склонни на безразсъдни действия, за да си осигурят блясъка и славата, който си мислят, че заслужават. Иначе са търпеливи и биха могли да изтърпят всякакви условия на живот, въпреки че предпочитат да не им се налага. Като приятели и партньори са верни, но и много ревниви.

Препоръки: Усмихвайте се на всички посоки. Това е буквата на радостта и добрите новини. Подходящ интимен подарък е нетрадиционно бельо – от камъни Сваровски за жените и от мъхеста кожа за мъжете.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X