Напишете дума/думи за търсене

Подаръци за мъже според бюджета

Сред любимите подаръци за мъже, които купуват дамите, често се случва да са парфюмите и дрехите, но с какво още бихте могли да ги изненадате?

Дамите са особено затруднени, когато трябва да избират подаръци за мъже. Разбира се, когато човекът ти е близък, нещата не изглеждат чак такова голямо предизвикателство. И въпреки това обаче, макар и да познаваме вкуса на половинката, с годините идеите леко се изчерпват.

Никога не е излишно да чуем някои страхотни предложения, които да използваме при следващ повод. Редно е да уточним, че те също трябва да бъдат съобразени с личността на този, който ще получи подаръка. Може би той не си пада по риболова, затова съвсем не е нужно да му взимате последен модел въдица. Ще хвърлите пари на вятъра, а партньорът ви ще остане разочарован.

Много зависи дали той има чувство за хумор, ако решите да се спрете на подаръци за мъже, които са по-нестандартни и акцентират върху забавлението. Тук дори не включваме класиката – да изскочите от кутия без дрехи, само по панделка.

Такъв подарък надали някой ще откаже.

Има весели чаши, медали, звезди на славата, сертификати с послание, които всеки би оценил с усмивка, стига да не предпочита основно практичните подаръци. Тези изненади фокусират вниманието върху вашето отношение към личността на празнуващия. И ако то е по-специално, никак не е лошо да бъде показано. Мъжете се чувстват много приятно, когато дамата до тях им засвидетелства директно и лично внимание, а ако това се случва пред компания, вълненията стават още по-въздействащи.

Мъжете имат своя любима марка автомобил – на такъв сувенир може да заложите, бъдете сигурни, че ще ги зарадвате. Той може да е под формата на чаша, запалка или ключодържател. Ако рожденикът или именникът си падат пътешественици, много би ги впечатлило да им поднесете бар, изработен като глобус. Съществуват още варианти като кутия за визитки, майсторски направени бутилки, стенен часовник, подложка за мишка или игри като табла или шах, футболен екип с номера на фаворита им.

За по-романтично настроените двойки, един колаж със снимки е чудесно решение. В такива случаи раницата за пикник също е добър вариант и е сред подаръците за мъже, които се консумират заедно – гарантирано ще ви осигури приятни емоции при следващата ви разходка!

Когато мъжът, на когото подарявате, ви е просто приятел, шеф или бизнес познат, никога няма да сбъркате, ако поръчате луксозна кошница с алкохол, плодове и/или шоколад. Към нея може да добавите и някоя пура, стига мъжът да обича да пуши, поне от време на време.

И накрая, но не на последно място, ще ви припомним, че печелейки пари, мъжете придобиват още по-стабилно самочувствие. И защо да не се възползвате от подходящата ситуация, за да погалите егото им? Подарете им тематична сребърна или позлатена монета – несъмнено ще се тълкува като великолепен жест от ваша страна.

А ако бюджетът не позволява кой знае какви лъскави подаръци, трябва да имате предвид, че колкото и да не ви се вярва, дори обикновена тениска може да свърши работа, например. Не винаги цената е от значение. По-важно е кой и как се старае, да ни осигури положителни емоции с подаръка си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X