Напишете дума/думи за търсене

10 нестандартни идеи за любовен подарък за него

Денят на влюбените наближава и отново сте пред дилемата с какво да изненадате любимия. Изчерпани сте от идеи и ви се иска да опитате нещо различно. Давайте смело. Носете си бележника на любовта, може оценката ви да е „отличен”.

Панорамна разходка с малък самолет


Подарете на любимия си панорамна разходка с малък самолет. Ако не изпитвате ужас от летене, може да го придружите. Преживявания без почва под краката се предлагат на летище Лесново, до София, Белчин или Приморско. Самолетите са учебни и с кормило за госта, така че половинката ви ще може да пилотира, макар и за кратко. Цените на полетите са между 150 и 1000 лв. в зависимост от времето и маршрута.

Нощно каране на кънки или ски
Нощта винаги помага на любовта, привнася вълшебство. Белотата на снега или леда пък правят емоциите още по-невинни и чисти. Е, облеклото не е много секси, защото трябва да е топло, но това са подробности. Ако гаджето ви обича спусканията, извадете ските от килера. Не забравяйте, че спортът е полезен за адреналина и за ендорфина, а нощта може да завърши подобаващо.

Организирайте флашмоб


Накарайте любимия да се разходи с вас. Заведете го „случайно” на улицата, на която сте се запознали или друго ваше място и му организирайте приятелска засада с танци. Флашмоб в метрото също е супер. Така сценичните танцьори няма да измръзнат, докато ви чакат. Изберете по-бързо и ритмично парче, за да стане по-весело. Пък ако искате, организирайте блус флашмоб по двойки. Поканете половинката на танц и стига с това: „Срам ме е пред хората!”

Направете фотокнига или колаж за вашия любим
В интернет има сайтове, на които може да изпратите ваши общи снимки и те да ви ги подредят и оформят като книга. За 26 страници цената е около 15 лв. Партньорът ви може да оцени по достойнство, ако му напишете любовно писмо на хартия, като проявите калиграфско умение. А ако не ви бива в писането, направете му колаж с ваши общи снимки.

Осиновете кученце


Ако живеете заедно с вашия любим, отидете в приют за кучета или котки и осиновете беззащитно мъниче. Така ще направите едно благородно дело и ще имате създание, за което да се грижите заедно. Ако се справите с отглеждането на „бебето” и това ви хареса, може би е време да преминете към създаване на ваше собствено.

Опитайте ново удоволствие
Посетете магазин за възрастни и си харесайте играчка или провокативен тоалет. Ако досега сте имали притеснение да прекрачите прага на такъв магазин, махнете притеснението настрани и експериментирайте. Как ще знаете какво има вътре и дали аксесоарите ще ви харесат, ако никога не сте опитвали? Ако сте сингъл, може би точно сега е моментът да си купите вибратор. Така ще опознаете по-добре своята сексуалност.

В балон с горещ въздух над земята


В България е трудно да си резервирате панорамна обиколка в облаците с балон, но затова пък можете да полетите няколко метра над земята с него и любимия човек. Балонът ще остане вързан за земята, но за целувката едва ли има някакво значение. За 10 минути птичи поглед плащате 60 лв. Имате ли време обаче направете си туристическа разходка до Кападокия, Турция, близо до с. Чавушин. Струва си, пейзажите ще ви оставят без дъх, а преживяването стига за цял живот!

Отидете на спийд дейтинг


Ако отдавна се каните да проверите какво е усещането от бързите срещи, опитайте на Св. Валентин. Може би точно на този ден ще срещнете половинката си. И да не стане, поне ще сте сред приятни хора, които също търсят любовта и са отворени за нея. Ако се притеснявате от срещите си с кандидатите, поръчайте си едно малко.

Докажете си, че се обичате
Ако сте сингъл точно на Св. Валентин, направете това, което сте искали отдавна, за да се почувствате щастливи – запишете се на курс по актьорско майсторство, на уроци по танго, отидете на SPA или до Париж. И не забравяйте, че със или без партньор, вие сте прекрасни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X