Напишете дума/думи за търсене

Как да се извиним на половинката си според зодията й

Дори и най-силните връзки понякога са потърпевши от някоя яростна дума или ожесточена кавга. Понякога бързо намираме пътя отново към половинката, но понякога обаче удряме на камък и това може да се дължи на някои специфични зодиакални черти.

Как да се сдобряваме с половинката си в зависимост от нейната зодия?

Овен

Давайте направо. Поискайте директно прошка от Овена. Признайте си грешката и обещайте, че повече няма да правите така. И дръжте на думата си, защото Овенът не толерира нарушени обещания. Не чакайте за „удобно“ време да се извините, защото той набързо ще намери път към ергенския живот. А най-добре му се извинете публично, това ще държи доста дълго време влага на егото му.

Телец

Това е най-инатливият знак в зодиака. Ако имате такава половинка до себе си, то тогава сте наясно, че Телецът винаги е прав, каквото и да правите. Добре е да разработите конструктивен и здравословен начин за вас, по който да спорите, за да имате от време на време помощ при бъдещите ви конфликти.

Близнаци

Изпратете смешна извинителна бележка. Нищо не чупи леда с Близнаците както хуморът. Ако сте стъпили сериозно накриво, напишете сърцераздирателно писмо, в което искате прошка. Не използвайте телефона, така е по-лично. Ако искате да изгладите съвсем нещата с партньора, трябва да комуникирате винаги. Не оставяйте конфликта сам да изтлее, защото това няма да се хареса на половинката ми от тази зодия.

Рак

Сдобряването с Рака изисква търпение, деликатност и такт. Чувствата му лесно се раняват. Никога не омаловажавайте вашите грешки и не натяквайте неговите.

Ако кажете на Рака, че не може да живеете без него, това ще свърши работа. Но ако той продължава да се цупи дори след това признание, сгответе нещо вкусно и сърденето ще му мине за нула време. Намирайте повече време за половинката ски и чувайте какво ви говори.

Лъв

Ласкателството винаги ще ви помогне с Лъва. Извинете се искрено за вашите действия и заявете, че не заслужавате неговата любов. Залейте го със скъпи шоколади или с екзотични цветя – това винаги върши работа при сдобряването с този знак. Лъвът обича разкоша. Ако представителите на тази зодия видят, че вие полагате усилия отново да намерите път към тях, те царствено ще ви „позволят“ тази привилегия.

Дева

Почистете речника си. Девата не понася псувни и ругатни. Извикайте на помощ изискани думи. Извинение ала Шекспир ще стопли сърцето на тази зодия. Не закъснявайте и подредете дома си, ако искате да спечелите благоразположението на Девата. Ако искате да предложите примирие, тогава подарете стойностна книга. Девата не обича емоционалните постулати, а предпочита логичните аргументи.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X