Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са пионки и кои господари на емоциите си

Да живееш живот без емоции и да не чувстваш нищо, изобщо не е живеене, а живуркане. Нашите емоции ни правят тези, които сме, и ни карат да действаме по определен начин. Има много неща, които влияят на начина, по който мислим, но основният елемент винаги е емоцията, която преобладава в нашата психика в дадения момент.

Да бъдеш емоционален никога не е нещо лошо, но да позволиш на емоциите ти да те управляват, изобщо не е перфектно. По-интензивните ни усещания може да ни накарат да забравим здравия разум и да направим и кажем неща, за които бихме съжалили по-късно.

Някой, който е емоционално силен, винаги ще знае кога да даде власт на емоциите си и кога ще изчака бурята да премине. Те знаят точно какво ще ги задейства и какво трябва да направят, за да избегнат спусъка, който провокира някои от техните реакции.

Понякога емоционалността има много общо със зодиакалния знак. Ако се чудите колко емоционално силна а зодията ви, продължете да четете.

1. Овен

Имате ясна представа какво искате и в никакъв случай не се задоволявате с нищо по-малко. Няма шанс да участвате в дейност, от която нямате желание да бъдете част. Живеете разграфен живот, което означава, че няма да оставите времето да минава покрай вас, правейки нещо, което сърцето ви наистина не иска. Освен това не ви пука, ако това води до някаква горчивина, защото сте готови да се справите с всичко това.

2. Телец

Има някои стени, които сте изградили около себе си, и това е така с причина. Не искате някой да влезе в живота ви и да помрачи духа ви. Има много неща, които трябва да прецените, когато срещнете някого, за да сте напълно сигурни, че ще го пуснете в живота си. Не се подавате безгрижно на емоциите си.

3. Близнаци

Във всеки еди момент във вашия мозък се случва парти и няма никакъв шанс да позволите на някого да контролира тази черта от вас. Вие не харесвате хора, които товарят околните с тъгата си. Именно заради това вие страните на всяка цена от такива индивиди. А дори ако успеят да се приближат до вас, правите всичко възможно, за да не ви скапят настроението.

4. Рак

Честно казано, вие обичате любовта, а това не е за възхищение в тези неспокойни времена. В миналото сте имали своя огромен дял от сърцераздирателни раздели и предателства, но това не е променило начина, по който гледате на света. Въпреки емоционалната болка никога не сте мислили да се откажете. Това ви прави емоционално силни. Способността да бъдете уязвими и да се вдигате след падане.

5. Лъв

Вие искате добро за всички около вас и правите всичко по силите си да постигате това. Дарявате, помагате и създавате с и за хора, които се нуждаят от вашата помощ и подкрепа, и не правите това само за да впечатлите околните. Това показва кой сте вие и как гледате на света.

6. Дева

Девата винаги знае, че животът е това, което ни се случва, докато сме заети да правим планове. С две думи, винаги може да се доверите на представителите на тази зодия да ви покажат всъщност колко са гигантски малките неща. За тях не е толкова важно да изпълнят поставените задачи, а да се забавляват, докато преследват целите си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X