Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са пионки и кои господари на емоциите си

7. Везни

Щастието е съзнателен избор, който всички Везни правят всеки ден. Те знаят, че ако не се фокусират върху щастието си, никой друг няма да го направи. Дори когато се ударят в стена от тъга, те ще запазят щастливо лице, докато почувстват отново лекота отвътре.

8. Скорпион

Вие знаете стойността си и никога няма да се подцените по никакъв начин. Наясно сте с това, което правите и не прекарвате много време в чудене, защото сте сигурни, че сте прави през повечето време.

9. Стрелец

Да сте част от масовката не е вашето нещо. Вие по-скоро обичате да сте контра на статуквото, дори ако това означава, че хората ви съдят от време на време. Чувствате се комфортно с критиката, която понасяте върху себе си, защото това ви дава сигурност, че не правите компромис със себе си и не се отказвате от нищо, за да угодничите на околните.

10. Козирог

Наясно сте, че животът е обидно кратък и затова гребете от него с пълни шепи. Имате толкова много неща за правене, толкова екзотична храна, която да опитате, и толкова непознати места, на които да отидете. Козирогът не се спира за секунда. Хората от тази зодия гледат на всеки ден като на нова възможност да живеят на макс. Това им позволява да намират щастие всеки ден.

11. Водолей

Вие винаги ще следвате сърцето си. Правите това, което ви кара да сте най-щастливи, а това определено е чудесен начин за живеене. Знаете, че не дължите на никому нищо. Затова не се страхувате да правите неща, които хората ви молят да не правите. Това е вашият живот и ще го живеете по свой начин, без значение какво казват околните.

12. Риби

Не се свените да пускате неща да си тръгват от вас. Наясно сте, че на сила хубост не става. По-скоро бихте изгладили нещата с всички, с които може да имате проблем, отколкото да живеете с ненавист. Пускането на болката е първата стъпка към щастието и никой не го знае по-добре от вас.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X