Напишете дума/думи за търсене

3 зодии, на които тази година ще разбият сърцето

Наясно сме, че животът е цикъл. Днес сме щастливи, утре сме провесили нос до земята.

Ако сме постоянно радостни, най-вероятно след две години ще се побъркаме, а ако постоянно сме нещастни, сигурно скоро ще загубим всякакъв ищах за сутрешно събуждане.

Астролозите твърдят, че тази година няма да е особено ласкава към тези 3 зодии, но съветват да не се отчайват, защото уроците, които ще научат, ще им помогнат в израстването не само като личности, но и в любовните дела.

Да ти разбият сърцето, е разкъсващо и непотребно, но се случва. Кои са най-вероятните любовни „късметлии“ тази година?

Везни

Винаги се стремите да запазите хармонията и баланса, които са присъщи за този зодиакален знак. Мразите, когато някой се чувства некомфортно във вашата компания. Тази година ще разберете, че животът наистина невинаги е справедлив. Ще загубите хора, които не заслужавате да си тръгнат от вас, но пък ще срещнете човеци, които ще заобичате повече от всичко на света. Ще научите, че светът е един голям пашкул, пълен с възможности.

Скорпион

Най-накрая ще осъзнаете, че изобщо не сте перфектни и ще бъдете принудени да приемете факта, че трябва да работите върху недостатъците си. Тази година ще е тежка за вас. Постоянно ще се проваляте, а няма да разбирате причината за това. Ще научите, че не всяко усилие гарантира успеха и че не всяка любов е взаимна. Просто такъв е животът.

Близнаци

Ще ви е много трудно да намерите някого, който да е отражение на вашата искрена натура. Едно от способностите на вашата зодия е да присвоявате черти от характера на отсрещния, за да го накарате да се чувства по-комфортно. Това е най-силното ви качество. Вие сте гъвкави и знаете как да общувате с различните хора, но това ви пречи да извадите себе си на показ. И така ще си остане, докато не срещнете човек, който да ви покаже на вас и на света. За съжаление и тази година няма да пресече пътя ви такова човече, което да ви окуражи да бъдете самият себе си, без маски и прикритости. За кратко може да се спират хора на любовния ви друм, но в крайна сметка няма да бъдат тези, които са ви нужни, за да сте щастливи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X