Напишете дума/думи за търсене

Колко са добри зодиите в пазенето на тайна

Колко добре мислите, че пазите тайни? Е, вашият зодиакален знак може да ви помогне да получите отговор на този интригуващ въпрос.

Някои зодии ще запазят сакралното ви независимо от всичко, но някои ще разкрият каквото им доверите на секундата.

Овен

Ако кажете на Овен тайна, просто си търсите проблеми. Той никога няма да иска да ви нарани умишлено, но той просто се е родил без способността да бъде дискретен. Колкото и да сте близки с хора от тази зодия, винаги е по-добре да пазите тайните си за себе си.

Телец

За Телеца тайната е тайна. Той вярва, че тайните, които не са негови, не трябва да бъдат разкривани на другите при никакви обстоятелства.
Дори тайната да е загубила своята актуалност, той ще я пази с цената на всичко.

Близнаци

Това, което трябва да знаете е, че Близнаците наистина, наистина искат да запазят вашата тайна. И това, което никога не трябва да забравяте, е, че те са напълно неспособни да го направят.
Ако Близнаци можеха да говорят още с раждането си, вероятно щяха да започнат да клюкарстват за всички сочни неща, които са чули от утробата на майка си. Те живеят за реакцията, която получават, когато разкриват интересна информация пред други хора. Те обаче не ви баламосват със своята дискретност. Близнаците винаги ще ви предупреждават за клюкарщината си и от вас зависи да решите какво да правите след това.

Рак

Ракът винаги знае кога се чувствате потиснат и се нуждаете от някого или нещо. Но той не е добър в пазенето на тайни. Емоциите му са твърде променливи и винаги, когато се затрупа с усещания, той ще сподели нещо, което не трябва, за да намери отново баланса си.
Тежестта от носенето на собствените си емоции, както и на тези на околните поради естествената си съпричастност, затруднява Рака да пази тайни.

Лъв

Ако Лъвът някога се окаже в ситуация, в която някой се опитва да го накара да разкаже тайна, той ще направи невъзможното, за да си тръгне оттам. Щом Лъвът даде думата си, той никога няма да я наруши.

Дева

Девите нямат проблеми с пазенето на тайна. Единственият въпрос тук е дали бихте искали те да се месят в живота ви и постоянно да ви дават съвет. Поправянето на нещата е призванието на живота им, така че когато им кажете за някаква тревога, пред която сте изправени, мозъците им веднага ще започнат да съчиняват схеми, по които могат да ви помогнат.

Везни

Когато разкажете на Везни тайна, трябва да им дадете карт бланш да я споделят след определен момент. В противен случай просто им става твърде много да се справят с тази мистериозност.
Ироничното е, че може да им се доверите за най-големите си тайни. Те знаят, че някои неща са твърде важни, за да бъдат разкрити. Но ако доверите нещо „дребно”, те няма да видят смисъл да пазят вашата тайна.

Скорпион

Да кажеш тайна на Скорпион, е едновременно добро и лошо нещо. Хората от този знак са отлични в пазенето на тайни, но могат да използват тези знания, за да се възползват от вас.
Разкриването на вашите тайни няма да им достави особена радост и те никога няма да го направят от чисто злоба. Но могат да очакват нещо в замяна на извършването на този емоционален труд за вас.

Стрелец

Когато става въпрос за такт и дискретност, Стрелецът е като слон в стъкларски магазин. Той обича да говори, дори понякога да не знае какво да каже. Подобно на Овена, той просто не може да се контролират, след като отвори устата си.
Те не са лоши приятели, просто не им доверявайте тайните си.

Козирог

Дисциплиниран, лоялен и известен със способността си да остане дискретен, Козирогът никога няма да разкрие вашите тайни. Той се чувства много удобно със своето положение в обществото, така че не изпитва нужда да трупа дивиденти, разкривайки тайните на близките си хора.
Козирогът се отвращава от клюки и дребни разговори и ще направи всичко възможно да се отстрани от подобни ситуации.

Водолей

Във Водолея няма злоба и той не иска да клюкарва тайните, които знае, умишлено. Но е твърде вероятно да се е разсеял, когато някой го е заклел да бъде дикретен. Той ще сподели информацията, без да се замисли дали трябва или не.
И ако се опитате да му поискате сметка за неговата недискретност, той ще изложи причина защо тайната трябва да бъде разкрита и как тя ще се отрази добре на всички участващи във въпросната ситуация.

Риби

Със засиленото си чувство за интуиция, Рибите ще разберат тайните ви, дори ако не сте се запътили да им казвате. Тяхната присъща доброта гарантира, че те никога не биха ви причинили болка чрез споделянето на поверителна информация.
Когато става дума за техните собствени тайни, те работят върху облекчаването на тежестта, като се хвърлят в творчески стремежи или записват тайните си, преди да ги унищожат.
Ако някой директно пита представител на тази зодия за някаква тайна, той просто ще се преструва, че няма представа за какво говори този човек.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X