Напишете дума/думи за търсене

Как се извиняват зодиите

Овен

Никога не е виновен

Първо на първо, Овенът никога не е виновен. Така че няма за какво да се извинява. Дори да има някаква вина, тя не е точно негова. Пък и истината за случилото се е далеч от това, което вие твърдите. Поне 8 души могат да подкрепят вашата версия? Срамота - толкова много хора да лъжат! Но понякога дори един Овен не може да изкриви реалността достатъчно и се налага да каже, че съжалява. Тогава ще ви купи цветя, ще ви покани на ресторант, а до края на вечерта отново ще ви е извъртял някой номер.

Телец

Представете доказателства!

Телецът да е сгрешил?! Нещо се бъркате! Представете доказателства, а имате ли свидетели? Да?! След като проумее, че е сгазил лука, той се изплъва с разкаяние за стореното. Но трябва да мине известно време, за да улегне решението му да се извини. След това ще е готов не само да каже, че съжалява, а и цяла седмица да се държи като ангелче и да ходи на пръсти. Лошото е, че не си взема поука и след месец-два ще направи отново същата грешка. Това важи в най-голяма степен за любовните му дела.

Близнаци

Мълчи и не си признава

Човекът, накарал Близнак да си признае грешката, не е човек. Той е или извънземен, или е бил обучаван в Гестапо. Да се правят на ни лук яли, ни лук мирисали си им е номер в живота. Близнаците се надяват, че ако отричат достатъчно дълго, накрая ще убедят и околните в своята невинност. Ако сте човек с нормални способности, примирете се, че едва ли ще получите извинение. За утеха знайте, че Близнакът никога не повтаря същата грешка. Все пак има толкова много други възможности човек да сгафи.

Рак

Разкайва се истински

Ракът има отрицателни качества, но притежава и един голям плюс. За разлика от повечето зодиакални знаци той осъзнава и признава грешките си. Извинява се в момента, в който разбере, че е сбъркал. После пак се извинява. Опитва се да компенсира по всякакви начини - с внимание, с подаръци и дори с публично разкаяние. Ако са направили нещо достатъчно лошо, те страдат от такива ужасни угризения, че след като ги преболедуват, започват да ви мразят за това, че са се чувствали зле. И ви го връщат тъпкано.

Лъв

Опасен чар

Лъвът преодолява гнева ви и наказанието с чар. Признава кротко вината си и ви облъчва с екстра доза обаяние. Въвежда ви в интимния си свят и ви показва колко грозно сте постъпили, като сте наранили това прекрасно и многострадално създание Лъва с настояването да се извини. Все пак грешката е станала и благодарение на вас, даже най-вече на вас (дори и когато нямате никакво участие в станалото). Имайте предвид, че Лъвът ще се покае, но само външно. Какво има наум с това - само той си знае.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X