Напишете дума/думи за търсене

Коя е перфектната мантра за всяка зодия

Всеки знак на зодиака има своите недостатъци, но всички ние имаме способността да се учим и да растем. Понякога животът ни може да ни свали на места, които никога не сме искали да бъдем, но когато се нуждаете от това малко натискане, за да ви върнем и да вървим в правилната посока.

Животът е цикъл, който редува добрите и недотам готините моменти и всеки от нас им своя начин да се справи с несгодите.

Ако погледнем обаче звездите за вдъхновение и напътствие, ще видим, че има нещо, което може да мотивира всеки един от нас.

Вярва се, че мантрите, които са кратки думи или песнопения, ни помагат не само да се фокусираме, но и да повярваме още повече в нашите цели. Хората, които вярват в тяхната магнитната сила на привличането, твърдят, че мантрите, които повтаряме, ще привлекат и поканят това, което искаме в живота ни.

Може да звучи невероятно, но нищо не пречи да опитате. Казвайте една (или повече) мантри отново и отново през целия ден или във време на нужда. Може да сте в банята, да шофирате, да медитирате...

Разберете коя мантра е най-подходяща за вашия зодиакален знак.

Овен

Обичате да командвате и имате проблеми с това някой друг да поеме водещата роля. Не обичате да се носите по течението, а когато нямате контрол върху нещата, може да се окаже голямо неудобство за вас.

Мантрата за вас е: Приемете животът такъв, какъвто е, пуснете да си отиде това, което е било, и вярвайте в това, което може да бъде.

Телец

Може и да не ви хареса, но понякога сте твърде мързеливи, за да се почувствате мотивирани. Но когато решите, че нещо си струва, нищо не е в състояние да ви спре. Ако зависи от вас, ще постигнете всичките си цели с възможно най-малко усилия, нали?

Мантрата за вас е: Нищо, което си струва, не идва лесно.

Близнаци

Вие сте една от най-социалните зодии. Имате естествено желание да задоволите всеки, който ви се изпречи на пътя, и да се комуникирате с всеки. Но това може да ви накара да изглеждате двулични.

Мантрата за вас е: Ако не е правилно, не го правете, ако не е вярно, не го казвайте.

Рак

Вие сте наясно със себе си и с начина, по който се чувствате. Но това невинаги означава добро нещо, тъй като вашата чувствителност може да хвърли вас и всички около вас в епицентъра на вихрушка.

Мантрата за вас е: Никога не оставяйте емоциите ви да надвияш интелигентността ви.

Лъв

Може да бъдете малко егоцентричен и твърде съсредоточен върху себе си, за да ви пука за чувствата на околните. Въпреки това се грижите за приятелите си, но понякога имате склонност да ги пренебрегвате, което ви кара да се чувствате недобре.

Мантрата за вас е: Не всичко се върти около мен.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X