Напишете дума/думи за търсене

Коя е перфектната мантра за всяка зодия

Всеки знак на зодиака има своите недостатъци, но всички ние имаме способността да се учим и да растем. Понякога животът ни може да ни свали на места, които никога не сме искали да бъдем, но когато се нуждаете от това малко натискане, за да ви върнем и да вървим в правилната посока.

Животът е цикъл, който редува добрите и недотам готините моменти и всеки от нас им своя начин да се справи с несгодите.

Ако погледнем обаче звездите за вдъхновение и напътствие, ще видим, че има нещо, което може да мотивира всеки един от нас.

Вярва се, че мантрите, които са кратки думи или песнопения, ни помагат не само да се фокусираме, но и да повярваме още повече в нашите цели. Хората, които вярват в тяхната магнитната сила на привличането, твърдят, че мантрите, които повтаряме, ще привлекат и поканят това, което искаме в живота ни.

Може да звучи невероятно, но нищо не пречи да опитате. Казвайте една (или повече) мантри отново и отново през целия ден или във време на нужда. Може да сте в банята, да шофирате, да медитирате...

Разберете коя мантра е най-подходяща за вашия зодиакален знак.

Овен

Обичате да командвате и имате проблеми с това някой друг да поеме водещата роля. Не обичате да се носите по течението, а когато нямате контрол върху нещата, може да се окаже голямо неудобство за вас.

Мантрата за вас е: Приемете животът такъв, какъвто е, пуснете да си отиде това, което е било, и вярвайте в това, което може да бъде.

Телец

Може и да не ви хареса, но понякога сте твърде мързеливи, за да се почувствате мотивирани. Но когато решите, че нещо си струва, нищо не е в състояние да ви спре. Ако зависи от вас, ще постигнете всичките си цели с възможно най-малко усилия, нали?

Мантрата за вас е: Нищо, което си струва, не идва лесно.

Близнаци

Вие сте една от най-социалните зодии. Имате естествено желание да задоволите всеки, който ви се изпречи на пътя, и да се комуникирате с всеки. Но това може да ви накара да изглеждате двулични.

Мантрата за вас е: Ако не е правилно, не го правете, ако не е вярно, не го казвайте.

Рак

Вие сте наясно със себе си и с начина, по който се чувствате. Но това невинаги означава добро нещо, тъй като вашата чувствителност може да хвърли вас и всички около вас в епицентъра на вихрушка.

Мантрата за вас е: Никога не оставяйте емоциите ви да надвияш интелигентността ви.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X