Напишете дума/думи за търсене

Психологическият процес, който обърква ума на жената, когато наистина харесва един мъж

Да ходиш на първа среща, е взрив; на втора е рядкост, а на трета е направо невероятно. Когато стигнете до този етап, нещата започват да се променят и се чувствате добре между вас и господина, който ви вълнува. Но невинаги е лесно да стигнете до тази трета среща.

Ако сте от онези хора, които много рядко стигат до втора или трета среща, нещо вероятно ви спъва. Нещо ви пречи да покажете най-доброто от себе си.

Със следващите прости стъпки може да се научите да променяте начина си на мислене и да създавате нови положителни мисли, за да поддържате вас и вашата прохождаща връзка в правилната посока.

Как саботирате шансовете си на втора и трета среща, без дори да го осъзнавате?

1. Не може да спрете да мислиш за него
Може би това е поради много причини - начинът, по който ухае, откритата му душа, неговата игривост, неговата нежност, неговата мъжественост и дълбочина на гласа. Когато говорите с него, се чувствате разбрани по начин, който никога преди не сте усещали.

Това е блажено чувство, но нещо ви кара да се чувствате неспокойно. Мислите, че този мъж е твърде добър, за да е истински, и чакате бомбата да избухне.
Запитайте се дали той е идеален за вас или това може да е когнитивно изкривяване?

2. Започвате да поставяте под въпрос себе си и интуицията си
Спомняте си последния си партньор, колко е бил сладък, но колко е бил безчувствен, когато е разговарял с вас. Когато ви напуска, ви оставя с разбито сърце, съвсем сама да събирате парчетата.

Искали сте от него да задълбочите отношенията си, но той не е на същата страница. Това ви е изплашило и сте започнали да натискате, без да го съзнавате. Разбира се, той става различен и накрая се „спасява".

Задавате си въпроси от сорта на „Как можа да ми причини това?", "Как можа да ме изостави, когато нещата вървяха толкова добре?", "Мислех, че ще бъдем заедно дълго време. Какво се случи?", "Не съм ли достатъчно добра?", "Нещо не е наред с мен?"

3. Започвате да се чудите дали всички мъже са еднакви
„Всички са смотаняци; всички са еднакви". Тази мантра се върти в главата ви. В действителност единственото нещо, което е същото, е вашият стар мисловен модел. Това са същите неща, за които сте мислили преди много време и ви засягат днес. Те се прокрадват в съзнанието ви и влияят на новата ви връзка.

Старите мисловни модели ви държат заседнали в миналото, а чувството, че сте недостойни, ви създават емоции на безнадеждност, срам, вина и страх. Тези чувства ви карат да се държите по начини, които не са добри за вас или за вашия нов потенциален партньор и отблъскват любовта с негативните ви мисли. Тези мисли, че всички мъже са еднакви, ще ви държат в ъгъла на самотата.

2 стъпки за спиране на самосаботирането на вторите срещи

Първа стъпка: Разпознайте старите мисли
Запишете старите си ограничаващи вярвания. Тези мисли не ви помагат в настоящето. Преди да ги прочетете, може дори да не сте осъзнавали, че това са нещата, които минават през ума ви и които ви спъват в любовта.
- Не съм достатъчно добра.
- Не заслужавам нещо, което се усеща толкова добре.
- Това изглежда твърде лесно.
- Нещо не му е наред да харесва някой като мен.
- Всичко, което мъжете искат, е секс.
- Всички мъже са еднакви.
- Предпочитам да бъда сама, отколкото сърцето ми да бъде разбито отново.
- Не съм достатъчно красива, за да имам добър мъж до себе си.
- Ще разбия сърцето му, преди той да разбие моето.

Невинаги може да вярваме на това, което си казваме. Да бъдем уязвими, е страшно и нашата обусловеност от миналото ни кара да живеем в модела на задържане на стари страхове в отношенията. Мисли като тези идват от нашето низше Аз, а не от висшето ни Аз, където се намират желанията ни. Душата ни крещи за нещо повече от това, което умът и тялото са ви казвали. Вие живеете в миналото.

Втора стъпка: Представете си живота след година
Прочетете списъка и си задайте въпроса къде искате да бъдете след 12 месеца?
Напишете какъв искате да бъде любовният ви живот след една година. Представете си перфектен ден с партньора на вашите мечти. Разровете дълбоко в съзнанието си. Ето няколко въпроса, които може да зададете на сърцето си, преди да започнете:
- Какво ще ядете за закуска?
- Къде ще се събудите?
- Ще прекарате ли ден в спа центъра заедно?
- Ще разхождате ли кучето или ще събирате мидички на плажа?
- Ще изкачвате ли планина заедно?
- Къде ще вечеряте?
- Ще ви каже ли, че сте най-красивата жена, която е виждал?
- Ще ви бере ли диви цветя?
- Ще правите ли любов преди лягане и ще спите ли с преплетени тела?
- Какви са нещата, които вашият партньор ще направи за вас, за да се почувствате обичани?

След като напишете какво наистина желаете, докоснете се до чувствата за това какво ще бъде, когато сте заедно. С този списък и вашите емоции може да създадете живот, който обичате. Ако е твърде болезнено за вас, изберете нещо от миналото си, което ви върши работа. Съсредоточете се върху нещо добро в живота си.

Съсредоточете се върху чувствата на любов, благодарност, признателност, прошка и радост и дишайте в сърцето си. То ще прошепне в ухото ви: „Ти заслужаваш любов". Никога не забравяйте това.
Всички имаме много важна цел, докато сме тук, на Земята.

Ние сме тук, за да се смеем, да бъдем радостни и да изпълним всяка клетка на тялото си с любов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X