Напишете дума/думи за търсене

3 причини жените да не говорят на половинката си, когато са ядосани

Всеки мъж се е сблъсквал с мълчаливото наказание поне веднъж в живота си. Мъжете обикновено си мислят, че жените преиграват, че всъщност няма за какво толкова да са ядосани, че си търсят причина за конфликт и т.н. Истината обаче е съвсем различна – нежният пол анализира ситуациите повече. Това често пъти е и причината за вземането на различни мерки. Така че, ако жената след скандал не говори, то е защото:

Се интересува от човека до себе си

Как така хем се интересува от него, хем не му говори? Много просто – иска да види дали и мъжът се интересува от нея. Все пак, ако наистина го е грижа, няма да остави ситуацията неразрешена.

Иска да види дали мъжът осъзнава какъв е проблемът

Това често пъти не се оказва лесна задача за мъжете, защото единият проблем може да е навързан със съвсем различен. Естествено, жената не иска да се превръщате в детективи, а само да положите малко старание.

Иска мъжът да осъзнае грешката си

И тук вече е малко по-сложно... В собствените си очи мъжът може да е изцяло невинен – не съм окачил въжето на простора, голяма работа... Да, проблемът изглежда смешен, но в същото време от жената се очаква да чисти, да се грижи за децата, върху нея пада отговорността за вечерята, да не говорим, че тя, също като мъжете, работи по цял ден. Малко помощ никога не е излишна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X