Напишете дума/думи за търсене

8 глупави неща, които жените правят, които незабавно отблъскват мъжете

Може да си мислите, че „мъжете са от Марс", а „жените са от Венера" и най-вероятно ще сте прави. Това, което една жена може да смята за правилно поведение при запознанства и връзки, мъжът може да намира за неприемливо и да прецака романтичната сделка. Ето някои от основните начини, по които жените саботират връзките си.
Между другото, и мъжете правят това.

1. Прекомерно анализиране на всяка дума
Обикновено мъжът може да каже или направи нещо без много да мисли. От друга страна, жените са склонни да прекарват часове в обсъждане на нюансите на казаното или направеното от мъжа с приятелка. Те ще прегледат под микроскоп всяка част от комуникацията, независимо дали става дума за съобщение и в колко е писал, или за усмивка върху лицето му.

Знам, че е трудно да не се премислят нещата, когато се
срещаме с някого, тъй като не винаги сме наясно къде в пространството стои мъжът, особено след като някои господа не са добри в изразяването на чувствата и емоциите си.

Ако той не се е свързал с вас днес или не е направил планове достатъчно рано, просто се пуснете по течението. Вероятно е зает или има лош ден или седмица. Вие също имате такива. Дъвкането на едно и също с приятелките ви най-много да ви доближи до сблъсък с него с преувеличените си заключения, което ще ви ядоса и ще го подкарате към най-близкия изход.

2. Нямате на личен живот
Има много хора, които се включват в отношения твърде бързо и инвестират емоции твърде бързо, когато все още не познават човека срещу тях напълно. Не завъртайте живота си около някого, когото сте срещнали преди месец. Вие сте живели доста време сами, така че не се възпирайте да правите това, което желаете. Когато инвестирате прекалено много, вие раздавате силата си. Лесно е да започнете да се поставяте на второ място и да не поставяте правилните граници. Живейте собствения си живот с вашите приятели, кариера, семейство и т.н. Мъж, който се интересува от вас, ще бъде отворен за компромиси относно правенето на неща, които ви харесват.

3. От вас струи отчаяние
Прилепчивостта е голям разбивач на любовната сделка. Това показва, че сте несигурни, имате ниско самочувствие и че ще се нуждаете от постоянна валидация на личността си. Ако е навън с приятели, оставете го. Не проверявайте профилите му в социалните медии, за да видите какво се случва.

4. Негативно мислене
Това не се отнася до истински притеснения относно връзката ви или споделяне на това как се чувствате; отнася се до отрицателните въпроси и твърдения, които се опитват да предизвикат отговор.

Примери за това са питания от рода на: "Защо не ми кажеш, че ме обичаш вече?" или "Обзалагам се, че ще скъсаш с мен." Вместо да се опитвате да „ловите" информация, просто го попитайте. Ако искате един мъж да бъде прям, честен и прозрачен, действайте по същия начин.

5. Опитвате се да го промените
Опитът да промените някого не е рецепта за щастлива и здрава дългосрочна връзка. Няма нищо лошо в това да насърчавате някого да бъде възможно най-добрата версия на себе си или да му помагате да види други възможности. Но никой не иска майка му да му казва какво да прави и какво прави грешно. Държейки се като тази майка, го кара да се чувства сякаш не е достатъчно добър. Ако трябва да се заяждате и критикувате някого, че не отговаря на очакванията ви, вие сте с грешния човек. Бихте ли искали някой друг да ви причини това?

6. Очакване или даване твърде много, твърде рано
Спрете да се опитвате да накарате едномесечна връзка да означава повече, отколкото е. Натискът някой да стане прилепчив или емоционален твърде рано отблъсква мъжете, а доста често и жените. Страхотно е да сте развълнувани, че сте с някого, но не е нужно да говорите за брак и деца на втората среща.

7. Търсене на проблеми
Ако търсите проблеми, шансовете да ги намерите, са големи. Например, ако се страхувате да не бъдете отхвърлени, може да тълкувате погрешно нещата и да опитате първо да го отхвърлите. Ако имате негативно мислене, вие ще създадете негативна реалност. Ако в миналото сте имали лоши взаимоотношения, трябва да поработите върху тези проблеми, преди да да започнете нова връзка. Запомнете: превръщате миналото си в настояще, когато продължавате да носите този багаж напред.

8. Говорене за бившия 
Ако споменавате бившите си партньори или миналите си връзки, вие сте на път да прогоните мъж. Няма причина да говорите за тях в началото на една връзка. Дами, мъжете също правят много грешки - много от същите като вас, както и различни. Никой не е перфектен, но може да предприемете стъпки, за да предотвратите саботирането на вашите настоящи и бъдещи взаимоотношения. Вие заслужавате щастливи, здрави и необикновени връзки. Първата стъпка е да обичате и харесвате себе си. Ако не може да направите това, няма да може да поддържате типовете връзки, които искате във всички области на живота си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X