Напишете дума/думи за търсене

Най-често срещаните заблуди за секса след раздяла

Не малко хора се връщат при предишните си половинки, но не за да продължат отношенията си оттам, откъдето са спрели, а за да се потъркалят още малко с тях между чаршафите. Въпреки вярванията, това не е страхотна идея. Да не говорим, че след себе си тя носи разкаяние, самосъжаление и самозаблуда. И не, един добър оргазъм не отмива горчилката и в сърцето, и в устата.

Кои са 6-те етапа, които се случват след плътско интимничене с бившия партньор.

Самозалъгвате се, че сте щастливи и желани

Това, че сте правили секс с някого, с когото имате минало, не означава, че ще имате бъдеще. Не означава и че след като се наситите плътски един на друг, ще ви споходи ненормално голямо щастие.

Не ви интересува мнението на околните

След секса с бившия се залъгвате, че не ви пука особено какво ще кажат приятелите ви за тази авантюра. Ваша работа е с кого спите. Не след дълго обаче започвате да изпитвате съмнения дали изобщо е трябвало да препускате отново към кревата на бившия си любим.

Надежда за помирение

Дори да сте спали само веднъж след раздялата си, това не означава, че трябва да пълните главата и душата с надежда, че ще се съберете отново.

Вярвате, че ще се влюбите отново

Ами не! Размяната на телесни сокове с някого, с когото си бил доскоро, по-скоро отваря стари рани, а не произвежда нов емоционален епител.

Най-вероятно чудото на любовта се случва, но е толкова рядко, че възможността да видиш еднорог е по-реалистична.

И наистина няма толкова добър секс на света, който да накара сърцето отново да се влюби, ако си е отишло отнякъде.

-----

Незабавно съжаление

На сутринта след горещата размяна на ласки с бившия ви хващат лудите.

Вече сте били там, правили сте хиляди пъти секс с него, защо се върнахте? Наясно сте, че сте по-добре без него и със сигурност има доста по-подходящ любим за вас нейде по широкия свят. Иска ви се да изпочупите цялата къща или да запалите матрака в хотела. Толкова сте разстроени от себе си, че сте готови да заминете на другия край на света, за да не правите повече глупости.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X