Напишете дума/думи за търсене

10 неща, които не трябва да знае новият мъж

Наясно сме, че всеки има минало. Едва ли мъжът до вас си мисли, че сте се родили с мисълта за него и преди да го срещнете, сте била отглеждана в парник, недокосвано от мъжки ръце и очи.

И въпреки това, колкото и да ви се ще да да си кажете всичко без бой на новия си любом, помнете, че понякога невежеството е висша благодат за връзката.

Точната бройка

Всъщност тази цифра не е от значение, ако сте намерили подходящият партньор. Но не е изключено да изникне въпросът с колко мъже преди него сте били.

Знаете ли за "правилото на тройката”? То гласи, че мъжете са спали с три жени по-малко, отколкото казват, а жените - с трима мъже повече. По-добре да му спестите точните цифри.

Сексуални истории

Любимите ви сексуални преживявания и игри, може да ви изглеждат обикновена тема за разговор. Но си представете, че приятелят ви си представя вас и експартньора ви, докато му разказвате за еротичните си преживявания. Сложете границата на сексуалните истории до това каква защита искате да използвате по време на секс. За всичко останало оставете партньорът ви да научи сам.

Вашите драми

Разбира се, може да споделите, ако сте била жертва на насилие от бившия. Но не драматизирайте. Опитайте се да се насладите на щастливите мигове със сегашната ви любов и приемете, че не може да върнете времето назад.

Изневери 

Тези признания могат да имат сериозни последици. Когато му споделите, че сте изневерили на предишно си гадже, ще предизвикате несигурност. Оставете някои тайни само за себе си.

Качествата на бившия

Когато споделяте, че сте харесвали сините очи и големите мускули на някогашния ви приятел, а сегашният не притежава такива, това би породило комплекси у него.

Хвалебствия за предишния

Колкото и перфектен да е бил, той вече е в миналото.

Имате нов мъж до себе си, който не е длъжен да слуша колко идеален е бил този преди него. Особено ако го хвалите в области, които не се отдават на сегашния ви партньор.

Отношенията му с вашите родители

Забравете за изрази като: „ Мама обожаваше бившия ми приятел” , „Те бяха много близки с най-добрата ми приятелка” и прочие. Повярвайте, ако това наистина е било така, то си личи.

Парите му

Избягвайте да изказвате възхищение от колата на бившия или от почивките, на които сте били. Не натяквайте колко пари е имал бившият ви, защото мъжете лесно се комплексират от такива неща.

Местата, на които сте били заедно

Когато отидете на ресторант или на някое красиво място, не разказвайте, че вече сте били тук с бившия. По-добре отречете, ако ви попита дали сте идвали на това място, отколкото да описвате колко хубаво сте си прекарали с предишния ви любим тук.

Не споделяйте, че е разбил сърцето ви

Когато говорите за бившия като за най-голямата ви любов и как едва сте успели да го преживеете, карате мъжа до вас да е несигурен. Той може да си помисли, че все още обичате стария си приятел и бихте се върнали при него. Дори това да е така, не е нужно сегашният ви партньор да го знае.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X