Напишете дума/думи за търсене

7 странни поведения във връзките, които съсипват шансовете ви за любов

Любовта и връзките изискват много работа и усилия и е почти невъзможно всеки да демонстрира „добро поведение“ през цялото време.

Ще има конфликти и разногласия и ако не бъдат третирани правилно, те могат да доведат до сериозни проблеми в отношенията.

Въпреки че любовта може да излекува редица рани, ако искате да знаете как да имате здрава връзка, не е зле да определите кое ваше поведение води до нездравословни спорове и вбива клин между вас и вашите партньор.

Ето 7 съмнителни поведения, които съсипват шансовете ви за любов.

1. Водите списък с резултати
Здравите двойки нямат място за таблица с показатели за връзката. Трябва да спрете да зачитате добрите си дела срещу грешките на партньора си. Всеки бърка, но не бива да сте злопаметни за минали грешки, които уж са „простени“.

Необходима е практика, но премахването на записването на резултати напълно ще промени връзката ви към по-добро.

2. Постоянно купонясвате или пиете твърде много
Няма нищо лошо в това отговорно да се наслаждавате на алкохол от време на време, но това не трябва да бъде фокусът на вашата връзка.

Всеки има различни нива на поносимост към алкохола и няколко твърде много напитки могат да превърнат вас или партньора ви в различен човек. Ако купонът е всичко, което правите като двойка, големи и потенциално жестоки битки и спорове ще се появят рано или късно.

Като правите други неща и премахвате алкохола от уравнението, може да взаимодействате с повече яснота и далновидност.

3. Очаквате сексът за сдобряване да разреши големи проблеми
Може да се чувствате добре в момента, но сексът не е добро дългосрочно решение за справяне с проблеми и търкания. Вие по същество казвате, че каквото и да се е случило, не е голяма работа и ще бъде заметено под килима чрез показване на физическа привързаност.

Да, физическата привързаност е важна. Но трябва да говорите за нещата, които разклащат устоите на отношенията.
Използвайте времето, което бихте правили в любов, вместо да обсъдите проблема, да го поправите и да разработите конструктивен план за предотвратяване на подобен в бъдеще.

4. Разчитате на виртуална комуникация вместо на взаимодействие лице в лице
Няма нищо лошо в изпращането на текстови съобщения или имейли, но не позволявайте това да се превърне в основата на вашата комуникативна връзка. Нищо не замества разговорите лице в лице или качественото лично време. Толкова много неща могат да се объркат, когато се опитате да интерпретирате значението на дадено съобщение.

Сключете договор с партньора си винаги да обсъждате важни въпроси лично. Това ще ви позволи да поддържате по-зряла и здрава връзка.

5. Невинаги сте честни
Лъжите са може би най-токсичното нещо, което може да внесете в една връзка. Независимо дали става дума за лъжи за вашето минало или текущи проблеми, колкото по-прозрачни сте, толкова по-добре.

Много рядко голяма лъжа ще остане неразкрита завинаги, така че
не си струва да опитвате. Освен това честността се чувства добре и ви учи да показвате доверие в другите хора.

6. Ревнувате за дребни неща
Били ли сте някога около някоя от онези двойки, които ревнуват, когато другият говори, изпраща съобщения или се мотае с представител на противоположния пол? Не бъдете такава двойка.
Този вид ревност е дребнава и само показва вашата несигурност и липса на доверие в партньора ви.
Ако искреност помежду ви, не би трябвало да има проблем.

7. Говорите твърде много за бившия си
Не го правете!
Добре е да го споменете в самото начало, за да е ясно на всички миналото, но това е.
Нездравословно е да размишлявате върху минали връзки и обикновено води до поддържане на хармония в сегашната.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X