Напишете дума/думи за търсене

Сексът за сдобряване - помощник или вредител

Ако се чудите в коя графа да сложите секса за сдобряване, не го правете повече – той си е заслужил автономията да не се съревновава с никой от себеподобните си. За добро или за лошо, много двойки го използват за изглаждане на сръдните след кавгите. Привържениците му твърдят, че има щипка по-голяма интимност в размяната на ласки след поредното скарване. Дали е така?

Емоциите бушуват

След препирня емоционалността е по-приповдигната. Това автоматично означава, че и привличането е в своя пик. Нищо чудно, докато крещите на любимия, изведнъж да ви се стори по-привлекателен от всякога. Освен това е добре набързо да заметем негативните усещания с позитивно оргазмични.

Припомняш си защо обичаш другия

Ако имате нужда от напомняне защо сте се влюбили в човека до вас, то със сигурност сексът за сдобряване ви прави тази услуга ненатрапчиво. Споровете може да ви накарат да се усетите дистанцирани, но може и да ви напомнят добрите страни на връзката ви.

Преливане на страстта

На препирните им трябва страст. Чувствата са прекалено силни и нажежени и продължават да вибрират на тази честота дори и след края на спора. Съвсем лесно е тази страст, проявена в дебата, да бъде трансформирана в сексуално желание. Ако нагонът трябва да намери ново място, сексът за сдобряване е идеалният домакин.

Кара ви да пробвате нещо ново

Този вид секс е уникален и не може да се сравни с никой друг вид плътска интимност. Той може дори да ви извади от зоната на комфорт в леглото.

Сексът за сдобряване е подстрекател, който не обича скуката в кревата. Не е изключено да откриете, че някоя досега неизползвана поза е всъщност вашата плътска нирвана. Или пък ненадейно да откриете, че задната седалка на колата е по-доброто място за правете на секс от масата в трапезарията.

Начин отново да се върнете в правия път

Споровете са нормална част от отношенията. Може да се случат по всяко време и на всяко място. Макар че е добре да се случват по възможност на четири очи и не пред хора. Никой не е длъжен да търпи пререканията на която и да било двойка. Пък и съгласете се, сексът за сдобряване едва ли ще е добре дошъл в претъпкано заведение. Този вид секс е добър начин за превъзмогване на остатъчната горчилка от несъгласията, които са дали възможност да изкажете това, което ви тежи, и да започнете на чисто.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X