Напишете дума/думи за търсене

Ефективни начини за преодоляване на разбитото сърце

Нещо, което е много важно да имаме предвид във всяка връзка, е, че нищо не е сигурно. Ето защо да се грижим за партньора си, да го глезим от време на време и да изградим добри отношения са от решаващо значение.

Някои ситуации обаче са извън нашите ръце. Като интереси, които се променят, или нужди, които не са задоволени, защото вече не сме съвместими. Тогава какво може да направим, когато настъпи раздялата? Трябва да се опитаме да се справим с разбиването на сърцето.

Приемете, че е нормално
Приемаме любовта, но не и разбитото сърце. Изпитваме голямо отхвърляне поради болката, която ни причинява, но не сме единствените хора, на които това се е случило.

Освен това, дори и да не го осъзнаваме сега, ще намерим някого, в когото да се влюбим отново, когато се излекуваме.


Справяне с мъката
Скръбта боли. Това е като трън в плътта, който се опитваме да извадим. Но е грешка да се потопите в нова връзка, само за да избегнете процеса на скръб.
Тя ни позволява да приемем разлюбването, да потъгуваме за раздялата и да се съсредоточим върху себе си. Време е да се обичаме повече от всякога.

Избягване на контакт с партньора
Експерти, които се специализират в емоционалната зависимост, предлагат да имате нулев контакт с бившия си след раздяла. Това е от съществено значение – поставяне на разстояние между вас и някогашната ви половинка, така че раните да започнат да заздравяват.

Да се научим да бъдем сами, е част от процеса на скръб и не трябва да ни плаши.

Правейки нещата сами
Когато сме част от двойка, понякога забравяме какво обичаме да правим сами или се чувстваме несигурни, когато отидем на кино, на разходка или пием в кафене без някой до нас.

Време е да бъдете със себе си, да правите неща за вас, да се насладите на пространството, което сега имате, и на времето, което вече не е необходимо да споделяте с партньор. В момента вие сте единственият, който има значение.

Няма преки пътища към разлюбването
При разлюбването няма преки пътища. Тръгването от една връзка отнема време.

Има болка и много от нея като спомени, но в крайна сметка има много специална повторна среща със себе си, която ще ви позволи да бъдете отново с някого и отново да се насладите на акта на любов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X