Напишете дума/думи за търсене

13-те особености на инфантилния мъж

Няма какво да се лъжем, отдавна сменихме междуполовите си роли. Отдавна мъжкарите са изчезващ вид, а жените с „топки” се увеличават всяка година.

Вместо да се радваме на качествени отношения с уж силния пол, ние все повече дундуркаме непорасналите мъжленца. Отдавна „принцът” е заменен от тежкия инфантил, в който сме имали неблагоразумието да се влюбим.

Как да разпознаем инфантилния мъж на ранен етап от запознанството, за да не ни се налага след време да страдаме от разбито сърце заради поредния недорасъл хубостник?

1. Ярък егоцентризъм

Мъжът е чужд за чувствата на околните, той никога няма да погледне на проблема от ваша страна. Това е така, защото той е егоист. Той не може да се влюби, защото вече е срещнал най-голямата любов – тази към него самия, следователно целият свят трябва да се върти само около неговите желания и нужди. Той няма да се грижи за никого, освен за себе си.

2. На мама момчето

Всички хора обичат майките си, но тук любовта преминава всички граници. Често такъв мъж е израснал в разбито семейство или с твърде властна майка. Здравето и благополучието на мама винаги са на първо място, нейният опит и знания надхвърлят академичното и тя е права за всичко. Заради нейното одобрение примерното момче на мама ще жертва както своите интереси, така и семейството си.

3. Неспособност да се справя с ежедневни проблеми

Един от признаците на зрялата личност е способността да се справя с ежедневните проблеми. Ако на мъжа до вас не му пука особено за външния му вид и за чистотата на дома му, тогава най-вероятно той е зациклил в образа на небрежен тийнейджър. Такива партньори очакват от една жена да поеме решението на всички домакински задължения и проблеми, свързани с дома, докато той ще прекарва времето си в компютърни игри.

4. Прехвърляне на отговорността

Всички наоколо са виновни. Той е заобиколен от „незначителни личности“, които само чакат възможността да „му подложат крак“. Постоянно сменя работното си място, но само защото го намират за виновен заради нещо, завиждат му и го мразят. Шефът е посредствен, бившата му съпруга иска издръжка, защото й трябват само пари и като цяло всички момичета са егоисти.

5. Безразличие в кариерата

Такъв човек проявява безразличие към материалните ценности, доволен е от съвсем минималната заплата, бяга от всичко, което е свързано с работа и отговорност. Често той няма постоянна работа или ходи на странни работни места. Наоколо има твърде много интересни неща, за да прекарва времето си в офиса. Освен това има родители, които ще го хранят, ако се наложи. И той изобщо не се противопоставя на прекрасна жена, която ще се грижи за него, разбира се, „временно“.

6. Невъзможност за боравене с пари

Той може да изхарчи цялата си заплата за няколко дни или да вземе огромен заем за моментна прищявка. Плащанията на сметки са толкова скучни. Винаги може да вземе пари назаем. И дори фактът, че дължи суми навред, не го принуждава да вземе кардинално решение за финансите си.

7. Тийнейджърски хобита

Когато момчетата прекарват време с комикси, компютърни игри, аниме, това не е изненада. Но когато възрастните мъже прекарват цялото си свободно време в такива занимания, това е добра причина да се замислите: какъв съвместен живот може да очаквате с такъв индивид?

8. Не понася критики

Той реагира на всякакви коментари по негов адрес по един и същи начин - обижда се, затваря се в себе си, тръшва вратата след себе си или си тръгва от живота на партньора или приятелите си.

9. Не понася болка

Не може да понася никакъв дискомфорт и като малко дете очаква повишено внимание към себе си. Изисква хората да ходят на пръсти, ако внезапно нещо наруши доброто му настроение дори леко.

10. Вечен съперник

Той е сериозно обиден от жена си, защото тя обръща повече внимание на децата. Няма да му мигне окото, ако изяде храната, приготвена за хлапетата или за болен член на семейството. Изисква специално отношение към себе си и постоянно се бори за първото място в семейството.

11. Мечтател

Идеите му просто бликат. Такъв мъж е най-добрият в очароването на всяко момиче, правенето на много пари, изграждането на шеметна кариера. Освен това познава всички хора, които просто ще се притекат на негова помощ. Да, ама не. Той е силен само на думи. Но в действителност всичко изглежда съвсем различно.

12. Облича се като тийнейджър

Дрехите са отражение на нашето вътрешно състояние. Вечното момче - нито бръчка на лицето, маратонки на краката, шапка върху шапка и нито една сериозна мисъл във външния му вид.

13. Мрази планирането

Такива мъже не могат да живеят според правилата и не знаят как да разпределят времето си. Инфантилът рядко спазва думата си и почти никога не изпълнява обещания. А разговорите за бъдещето предизвикват у него само желанието да избяга. Невъзможно е да разчитате на него.

Типове мъже, обречени завинаги да бъдат сами

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X