Напишете дума/думи за търсене

Каква жена сте според зодията - ловец, пеперуда, шеф?

В пространството се прокрадва идеята за изкривената перспектива, че само хората, които имат романтични отношения, са щастливи. И че онези, които не са обвързани, пропускат най-сладкото от живота.

Истината е, че щастието зависи от всеки от нас, а не от състоянието на връзката ни.

Някои хора обичат уединението си и не се обвързват във връзка по собствена воля. Има и такива, които не искат да правят компромис с жадуваната си представа за перфектния за тях човек, и остават необвързани, докато не го срещнат. Има и такива, които искат да се съсредоточат върху кариерата и целите си, за сметка на това да имат връзка.

Каква жена сте, стане ли дума за връзка?

Овен – Ловец

Вие сте лидер по природа благодарение на своята огромна енергия, жизненост и сила. Независими, темпераментни, активни, раздразнителни, импулсивни и оптимистични, вие сте отворени за промени и нови преживявания.

Като представител на зодия Овен вие харесвате вълнението и преследването в една връзка. Докато има преследване, нещата са супер и и не губите интерес. Но в момента, в който се приближите до обекта на желание, всичко много бързо ви омръзва.

Телец - Търпелива

Вие сте лоялни, търпеливи, стабилни и упорити. Но също така може да бъдете твърде строги, инатливи, прекалено обсесивни и материалистично настроени понякога.

Вие обичате да си давате време, преди да се влюбите в някого. Не се интересувате от случайни флиртове, а търсите някого, с когото да се споделяте поне няколко години. Затова оставате необвързана за дълги интервали от време, вместо да се сваляте всеки месец с различни мъже.

Близнаци - Социална пеперуда

Близнаците са царе на контактите и комуникацията. Те са известни като социални пеперуди. Обичат да се срещат с нови хора и да изследват нови места.

Вие предпочитате да излизате често на срещи и да обикаляте света, а не да се обвържете дългосрочно с един човек. А когато решите да го направите, търсите партньор, който е също толкова общителен като вас, за да се справи със социалния ви живот.

Рак - Семейно ориентирана

Раците са интуитивни, емоционално чувствителни, упорити и грижовни.

Търсите партньор, с когото може да се свържете на всички нива: физическо, емоционално и ментално.

Вие много се раздавате в любовта и в грижите си за другия и искате да намерите някого, който да е достоен за такава истинска любов. Затова предпочитате да останете дълго време необвързана, докато не намерите подходящата си половинка.

Лъв - Шефка

Лъвовете имат лидерски способности, високо самочувствие. Притежават увереност, щедрост и креативност. Но също така може да бъдат арогантни, суетни и шефски настроени.

Обичате да бъдете в светлината на прожекторите, където и да отидете, и обичате да живеете пълноценно. Знаете как да бъдете щастливи сами. Няма да имате нищо против да бъдете във връзка с някого, но няма и да натиснете спирачките на живота си, за да потърсите някого, в когото да се влюбите.

Дева - Търсеща

Вие сте резервирани, скромни, практични, изтънчени, трудолюбиви и се стремите да познавате и разбирате себе си и света.

Имате бърза мисъл, аналитични умения, способност да обръщате внимание на детайлите и чудесно умеете да решавате проблеми. Вие знаете какво искате и сте много методични в постигането на целите си. За вас е съвсем нормално да инсталирате всякакви приложения за срещи на умните си устройства и да излизате на безброй срещи, докато не си намерите подходящия партньор.

Везни - Балансирана

Вие сте дипломатични и притежавате чувство за баланс. Желаете да сте във връзка, но не губите равновесие, ако не сте. Обичате да се срещате с достатъчно хора и да проучвате възможностите си, но няма да бързате да се отдавате или привързвате към някого, докато не разберете, че той си струва.

Скорпион - Страстна

Този знак е най-краен и страстен от всички в зодиака.

Когато си паднете по някого, е в такива размери, че ви е много трудно да го пуснете, ако той реши да си тръгне от вас. Дори и ако някой ви предаде, не може така лесно да се откажете от болката, която изпитвате.

Склонни сте да изпитвате чувство на собственост и имате навика да се вманиачаавте спрямо партньора си. Обичате много страстните и наситени плътски занимания, но не сте фенове на краткосрочни или неангажиращи връзки.

Може да сте толкова страстни дори в ранните етапи на едни отношения, че да накарате мъжа до вас да си плюе на петите.

Стрелец - Дръзка

Стрелците са амбициозни, устремени, щедри, целенасочени, обичат свободата. Те са хора, търсещи предизвикателствата, отворени са за нови идеи, иновации и проучвания.

Вие се наслаждавате на своята необвързаност с пълни обороти. Харесвате свободата си и не искате да бъдете с някого, който е твърде прилепчив или контролиращ.

Желаете да бъдете с някого, който да е еднакво див, със свободен дух и да иска да изследва света с вас. Вие не бързате да се задомявате, докато не намерите подходящото човече за вас, защото знаете как да се наслаждавате на собствената си компания, преследвайки целите си.

Козирог - Логичната

Вие сте спокойни, рационални, независими и лидери по рождение. Обичате всичко да е подредено в света ви. Цените стабилността и сигурността и знаете как да намерите тези неща за себе си. Бихте искали да имате партньор, който да работи заедно с вас, за да създадете стабилна и сигурна основа за бъдещето, но вие сте достатъчно самостоятелни в случай, че не намерите мъж, който да ви подхожда.

Вие сте отворени за проучване на възможностите си, за да намерите някой съвместим, но сте достатъчно практични, за да не стоите на едно място, докато го чакате.

Водолей - Независима

Вие сте яростно независими и цените своята свобода. Търсите партньор, който е еднакво устремен към целите си като вас и който няма да бъде заплашен от вашия успех. Въпреки че сте отворени за връзка, но търсенето на партньор не е наистина в списъка ви с приоритети. Вие се справяте невероятно добре сами и знаете, че сте добър улов.

Риби - Романтична

Вие непоколебимо вярвате в любовта и романтиката. Чакате някого, който да ви накара да летите. Освен това сте прекалено любезни и не отказвате на никого и в крайна сметка се срещате с много хора, преди да намерите своя господин Перфектен.

Черпите вдъхновение от всяко разбиване на сърце и емоционални преживявания и ги материализирате в артистичните си занимания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X