Напишете дума/думи за търсене

Каква жена сте според зодията - ловец, пеперуда, шеф?

В пространството се прокрадва идеята за изкривената перспектива, че само хората, които имат романтични отношения, са щастливи. И че онези, които не са обвързани, пропускат най-сладкото от живота.

Истината е, че щастието зависи от всеки от нас, а не от състоянието на връзката ни.

Някои хора обичат уединението си и не се обвързват във връзка по собствена воля. Има и такива, които не искат да правят компромис с жадуваната си представа за перфектния за тях човек, и остават необвързани, докато не го срещнат. Има и такива, които искат да се съсредоточат върху кариерата и целите си, за сметка на това да имат връзка.

Каква жена сте, стане ли дума за връзка?

Овен – Ловец

Вие сте лидер по природа благодарение на своята огромна енергия, жизненост и сила. Независими, темпераментни, активни, раздразнителни, импулсивни и оптимистични, вие сте отворени за промени и нови преживявания.

Като представител на зодия Овен вие харесвате вълнението и преследването в една връзка. Докато има преследване, нещата са супер и и не губите интерес. Но в момента, в който се приближите до обекта на желание, всичко много бързо ви омръзва.

Телец - Търпелива

Вие сте лоялни, търпеливи, стабилни и упорити. Но също така може да бъдете твърде строги, инатливи, прекалено обсесивни и материалистично настроени понякога.

Вие обичате да си давате време, преди да се влюбите в някого. Не се интересувате от случайни флиртове, а търсите някого, с когото да се споделяте поне няколко години. Затова оставате необвързана за дълги интервали от време, вместо да се сваляте всеки месец с различни мъже.

Близнаци - Социална пеперуда

Близнаците са царе на контактите и комуникацията. Те са известни като социални пеперуди. Обичат да се срещат с нови хора и да изследват нови места.

Вие предпочитате да излизате често на срещи и да обикаляте света, а не да се обвържете дългосрочно с един човек. А когато решите да го направите, търсите партньор, който е също толкова общителен като вас, за да се справи със социалния ви живот.

Рак - Семейно ориентирана

Раците са интуитивни, емоционално чувствителни, упорити и грижовни.

Търсите партньор, с когото може да се свържете на всички нива: физическо, емоционално и ментално.

Вие много се раздавате в любовта и в грижите си за другия и искате да намерите някого, който да е достоен за такава истинска любов. Затова предпочитате да останете дълго време необвързана, докато не намерите подходящата си половинка.

Лъв - Шефка

Лъвовете имат лидерски способности, високо самочувствие. Притежават увереност, щедрост и креативност. Но също така може да бъдат арогантни, суетни и шефски настроени.

Обичате да бъдете в светлината на прожекторите, където и да отидете, и обичате да живеете пълноценно. Знаете как да бъдете щастливи сами. Няма да имате нищо против да бъдете във връзка с някого, но няма и да натиснете спирачките на живота си, за да потърсите някого, в когото да се влюбите.

Дева - Търсеща

Вие сте резервирани, скромни, практични, изтънчени, трудолюбиви и се стремите да познавате и разбирате себе си и света.

Имате бърза мисъл, аналитични умения, способност да обръщате внимание на детайлите и чудесно умеете да решавате проблеми. Вие знаете какво искате и сте много методични в постигането на целите си. За вас е съвсем нормално да инсталирате всякакви приложения за срещи на умните си устройства и да излизате на безброй срещи, докато не си намерите подходящия партньор.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X