Напишете дума/думи за търсене

6 причини, поради които Козирогът е най-добрият приятел

Едно от най-ценните неща на света е да имате качествени приятели. Хора, които ще останат с вас, независимо дали правите чутовни дивотии или имате повече от една странности, които малко хора биха понесли.

Всеки има нужда от най-добър приятел. Няма да намерите по-добър приятел от Козирога. Той е интелигентен, забавен и лоялен. Представителите на тази зодия вярват твърдо, че действията говорят по-силно от думите.

Ето 6 причини в подкрепа на това, че Козирогът е най-добрият приятел.

1. Ще ви накара да се чувствате част от семейството

За Козирога е много важна връзката със семейството. Няма нужда да сте кръвни роднини с него, за да се чувствате част от него. Фразата „моят дом е и твой“ не е нещо, което Козирогът ще отрони с лекота, но каже ли, значи наистина го мисли. Ако семейството й отива на ваканция, очаквайте да има място и за вас.

2. Той е невероятно практичен

Козирогът е човек, на когото може да се разчита да ви каже това, което не искате да чуете. Той е човекът за вас, ако трябва да купувате нещо ново за дома си. Няма да успеете да го убедите, че имате повече нужда от порцеланова захарница във формата на крава, отколкото от сервиз за супа. Козирогът може да е влудяващо практичен на моменти, но със сигурност ще му благодарите по-късно, защото той винаги действа във ваш интерес.

3. Той е гласът в главата ви, който ви слага спирачки, за да не правите щуротии

Макар да обича да се забавлява, Козирогът едва ли ще остане до петльови зори в някоя кръчма. Той е майстор на самоконтрола. Ако на вас ви липсва такъв, то е добре да имате за приятел Козирог.

4. Много е оправен

Ако имате дълъг списък с неща, които трябва да направите през деня, разчитайте на приятеля си Козирог да следи изкъсо за тяхното изпълнение. Той е чудесен в разпределянето на времето, за управлението на хора и за адекватна реакция в напрегнати ситуации. Винаги може да сте сигурни, че той ще е хладнокръвен и в най-странните мигове.

5. По-отговорен е от повечето хора

Няма да намерите по-отговорен човек от Козирога. На него може да доверите и най-милото си. Понякога може да се държи по-скоро като родител, отколкото като приятел, но това е само защото иска най-доброто за вас. Дори и да забравите, че не сте си платили сметката за тока или наема, той ще изиграе ролята на органайзер.

6. Винаги отстоява своето

Бъдете нащрек обаче, стане ли дума за някакъв диспут с Козирог. Той е невъобразимо инатлив и демонстрира поведение, че знае всичко. Дори и това да са качества, които може да са доста фрустриращи, трябва да сте сигурни, че той е прав в повечето случаи. Доверява се изключително на интуицията си и нищо не в състояние да го разубеди, ако е сигурен, че е прав в нещо. Това важи и за приятелските съвети, които дава. Ще бъде неотстъпчив в тях, ако знае, че именно те ще помогнат за щастието ви. Затова не се колебайте, а го послушайте, ако каже, че има нещо гнило в новото ви гадже.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X