Напишете дума/думи за търсене

Идеални колеги по зодия – 3-та част

Представяме ви последната част от поредицата за най-подходящите зодиакални партньори в кариерно отношение. Кои са най-добрите работни екипи, обяснява френският астролог Марк Анжел.

Стрелец

Водолеят е този, който може да накара представителите на зодия Стрелец да дадат най-доброто от себе си. Водолеите умеят да създадат много приятна атмосфера и да накарат един Стрелец да не се чувства притиснат и стресиран, а вдъхновен и амбициран. В комбина те създават успешен екип, който няма да си губи времето в излишни спорове, а ще се съсредоточи в постигането на целите.

Козирог

Представителите на тази зодия се разбират много добре в професионално отношение с Риби, защото те ги успокояват и им носят нужната хармония в офиса. Наистина Рибите понякога са малко апатични, трудно взимат решения и имат нужда да бъдат насърчавани, но за сметка на това имат силна интуиция. Затова благодарение на колега Риби Козирогът пести време и печели успехи.

Водолей

Идеални професионални партньори са Овен и Водолей. Овенът непрекъснато има нови и нови идеи, а Водолеят има способността да ги прецени правилно, да избере най-добрата от тях и да направи така, че да я осъществи. И двамата мислят бързо и действат бързо, но креативността на Овена и възможността на Водолея да реализира един проект отначало докрай ги превръщат в най-силния екип в офиса.

Риби

Скорпионът дава на Рибите нужната вяра в себе си, умее да ги стимулира и да ги насърчи да работят. Рибите имат много добра интуиция, но понякога се колебаят. Затова решителността и непоколебимостта на Скорпиона им помагат изключително много, дават им необходимите сили да вървят право напред към конкретната цел, а не да плуват напосоки.

към първа част

към втора част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X