Напишете дума/думи за търсене

Зодиакалните двойки, обречени на дълга любов

Търсенето на истинска любов може да се дълго, трудоемко и понякога неуспешно. Въпреки това астрологията предлага няколко вариации на зодиакални двойки, които може да се радват на доживотна любов.

Скорпион и Рак

И двата знака са много пламенни и страстни, освен това са лоялни и притежават приключенски дух. Имат добър баланс, когато става дума за съвместна работа и за добро прекарване на свободното време.

Стрелец и Лъв

Ако има два зодиакални знака, на които им е писано да са заедно, това са тези. Въпреки че са много темпераментни, и Стрелецът, и Лъвът са любящи и грижовни. Понякога може да имат разгорещени дебати, които е възможно да ги сближат още повече.

Везни и Близнаци

Тази връзка е на интелектуално ниво. И двете зодии притежават по-високо ниво на духовност и интелигентност, което прави от разговорите между тях чудесна предигра за интимните им преживявания.

Риби и Скорпион

Докато Рибите имат способността да успокояват нещата, Скорпионът го раздава доста по-барутлийски. Това е перфектният баланс, който позволява на тези два знака да имат уникална връзка, която да продължи достатъчно дълго време.

Дева и Водолей

Креативността на Водолея и аналитичният ум на Девата може да работя перфектно. Докато Водолеят постоянно предлага нови идеи, Девата ще се чувства в свои води, анализирайки ги. По този параграф тази двойка се допълва приказно.

Телец и Рак

По някакъв техен си начин тези две зодии просто си пасват. Те се разбират почти без думи, позволявайки от два отделни индивида да се получи едно здраво цяло. Или казано с други думи, търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.

Овен и Везни

Докато Телецът и Ракът се разбират от половин дума, Везните и Овенът може да работят убийствено в тандем. И двата знака са доста дипломатични и притежават лидерски качества, което означава, че може да постигнат всичко, което си намислят.

Козирог и Овен

И двете зодии да мотивирани и са целеустремени, базирайки се на индивидуалните си лидерски качества. Благодарение на това те могат да царуват едновременно и поотделно, постигайки и невъзможното.

Риби и Рак

Ако Рибите се научат да бъдат малко по-открити и да потулят леко своята интровертност, която ги кара да пазят най-ревниво тайните си дори от партньорите си, а Ракът се научи да не преиграва, тогава няма да има нищо, което да спре тази двойка от дълга и чувствена любовна история.

Близнаци и Дева

Като двойка тези знаци виждат неща, които другите зодии не могат. Те комбинират чудесно своите най-силни страни, правейки всичко около себе си по-добро.

Козирог и Водолей

Козирогът е по-скоро лидер, докато Водолеят е мислител. Заедно те се балансират благодарение на приключенския дух на Водолея и на мотивацията на Козирога.

Телец и Дева

Тези два знака са ултимативни домошари, които обичат да прекарват време далеч от останалия свят. Заедно прекарват чудесно, правейки неща, които им носят удоволствие, без да се съобразяват с обществените порядки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X