Напишете дума/думи за търсене

Идеални колеги по зодия (първа част)

Не само в любовта, но и в кариерата зодията може да се окаже решаваща за това с кого най-много ще се разбираме. Кои са най-добрите работни екипи обяснява френският астролог Марк Анжел.

Овен

Идеалният колега за представителите на тази зодия е Везни – балансиран, спокоен и приспособим. Овенът, който е по-импулсивен и повече по идеите, отколкото по реализирането им, ще има нужда именно от някой от зодия Везни, за да намери баланс и да вкара в нормални граници прекомерната си понякога енергия. Овенът има нужда от спокойствието на Везните и най-вече от способността им да преценяват трезво ситуацията, без да се поддават на чувства – нещо, което представителите на зодия Овен не умеят. Освен това Везните ще допринесат и за това всичко да бъде изпипано и да се случват идеално нещата в работата.

Телец

Много добър екип в кариерно отношение сформират Телец и Дева. Сериозността и последователността на Девата ще компенсират прибързаността на Телеца. Той винаги кипи от енергия, от емоции и от идеи, но понякога това му изиграва лоша шега. Добрите идеи на Телеца, които често така и остават неосъществени, ще бъдат златна мина в ръцете на Девата, която ще планира, прецени, провери, претегли и обмисли всичките възможности, преди да се заеме с реализацията им.

Близнаци

Представителите на тази зодия обичат да работят с Овен, най-вече заради креативността и искреността му. Някои зодии никога не биха се чувствали добре с прекалено прями колеги, но не и Близнаците – това им дава възможност да се ориентират в обстановката и да са спокойни, че никой няма да ги оплете в интриги. Дори и непостоянството на Овена не може да ги изплаши, защото Близнаците са адаптивни, а в дуо те създават екип, готов да се справи с всички предизвикателства.

Рак

Ракът е спокоен и последователен. Дори и да не си личи на пръв поглед, когато си набележи цел, той я следва. Понякога я достига по заобиколен начин, но не я изпуска от очи. В кариерата обаче има нужда от помощ в общуването, защото представителите на тази зодия са по-затворени. Затова на помощ му се притичат представителите на зодия Риби. Те може и да са малко разсеяни, но пък в екип с Рак са идеалният партньор, защото могат да подобрят отношенията във всеки един екип. А ако към тях се добави и един представител на зодия Дева със своят капацитет и способност всичко да обмисля, това ще бъде непобедим екип.

Следва продължение

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X