Напишете дума/думи за търсене

Съблазни го според зодията му - втора част

Продължаваме поредицата, в която френският астролог Марк Анжел ни съветва как да запленим един мъж според зодията му. Специалистът подчертава, че когато става дума за флирт, всичко е коз – и директният подход, и претендирането за срамежливост, и игрите на недостъпност. Въпросът е, че всяка от тези роли действа при различен тип мъже.

Рак

Понякога ще ви е нужно търпение, за да дочакате мъжът Рак да направи първата крачка. От друга страна – ако вие сте много агресивно директна, това може и да го отблъсне. Най-добрият вариант е да намерите начин да го насърчите той да действа пръв или поне да му оставите убеждението, че той ви е съблазнил, а не вие него, подчертава Марк Анжел. Преди да го спечелите обаче, ще трябва да го накарате да се чувства сигурен, да му засвидетелствате вярност, подкрепа и едва тогава той може да се отпусне. Но ако успеете да го плените, няма да съжалявате, защото Раците са най-подходящите партньори за сериозна връзка и семейство. Ако това е и вашата цел, показвайте им го не с ултиматуми, а с жестове – изтънчени вечери, подреден дом, романтични жестове. Идеалната жена за тях е грижовната, поддържаната, която им създава уют, но не ги притиска.

Лъв

Външният вид играе огромна роля при съблазняването на мъжа Лъв. С него не може да си позволите немарливост – всичко трябва да е изпипано. Второто основно оръжие, за да го плените, е възхищението. Трябва да сте готови да проявявате интерес към всичко, което той прави, да аплодирате бурно успехите му и да сте слепи за провалите. Никога не им ги натягвайте, а винаги намерете думи, с които да го подкрепите дори в труден момент и да му върнете самочувствието. Колкото и уверени да изглеждат, Лъвовете също са чувствителни. Ако комбинирате страстни нощи с дни, в които открито споделяте благодарността си към мъжа до вас, спечелили сте го завинаги, изтъква френският астролог. Помнете също така да сте позитивни и с чувство за хумор.

Дева

Спечелването на мъж Дева е трудно начинание, обяснява Марк Анжел. За да успеете, трябва да комбинирате няколко оръжия – външен вид, но и дълбока душевност. Вниманието на този мъж може да бъде привлечено единствено с красота, но тя няма да го задържи задълго. Ако се стремите към по-сериозна връзка, необходимо е да го плените и с характер, богата обща култура, интерес към литературата или изкуството. Друг много важен аспект е да не го притискате. Ако заговорите на мъжа Дева за брак още в началото на отношенията си, той веднага ще избяга. Това, разбира се, важи за повечето мъже от която и да е зодия, но е особено характерно за Девите. Бъдете търпеливи с този мъж, засвидетелствайте му отдаденост, честност, сериозно отношение. И винаги помнете, че дори и да смятате, че сте го спечелили, не се отпускайте – мъжът Дева има непрекъсната нужда да бъде ухажван и глезен като в началото на връзката. Така че се пригответе за дълги години флирт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X