Напишете дума/думи за търсене

Слънцето в Овен е привилегия за тези зодии

На 20-и март, около 23:50 часа, Слънцето навлезе в знак Овен и ще остане в знака до 20-и април.

Знакът Овен е управляван от планетата Марс, той владее първи дом от Астрологичното колело и с него започва астрологичната нова година.

Марс е четвъртата планета от Слънчевата система. Тя носи името на римския бог на войната, чийто щит и копие образуват символа на планетата. В митологията на Гърция, планетата се изобразява от Арес, бог на войната, син на Зевс и Хера. Изобразяващ и носещ енергията на планетата Марс, знак Овен се характеризира със старта, началото, първичната сила и енергия.

Харесвам енергията на знак Овен, защото тя е онази искра, заряд и пламък, които дават живот, смисъл, развитие и движения в живота ни. Корените на желанието ни да вървим напред, да покоряваме и да успяваме се намират точно тук в най-чистата си и първична форма, без друг мотив, освен утвърждаване на Аз-а.

Овенът е роден водач със силно его и независима природа. Уверен в себе си, енергичен и открит той обича да щурмува живота и да се бори винаги за успех. Ако няма дипломатични качества, овена е индивидуалист, не понася слабостта и трудно признава силата на някой друг. Като кардинален знак е изключително смел и предприемчив. Има заложени лидерски качества и спокойно може да развие собствен бизнес или да се бори за висши ръководни длъжности, където работи. Склонен е да иска всичко веднага и на момента. Хубаво е да приеме, че не винаги всичко зависи от него и да успява да приема философски грешките си. Спортът се препоръчва за всички представители на знака.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите Овен, Лъв и Стрелец. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план. Хората с асцендент Овен, също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знак Везни, Рак и Козирог.

Бъдете здрави, щастливи и обичани!

С много любов,

Астролог Венета Матева

Венета Матева е астролог, който използва всички практики на модерната западна астрология, съчетавайки ги с ведическа (индийска) и кабалистична астрология. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X