Напишете дума/думи за търсене

Луната в Рак ни носи любов и разбиране

Малко преди полунощ, в предверието на 15-ти март, с тихи стъпки, Луната ще навлезе в знак Рак и ще остане там до 2:58 часа, на 17-ти март (неделя).

Водите на знак Рак са бързи и бистри. Луната тук ще се потопи в топлата и уютна енергия на знака, носеща повече разбиране, лекота и спокойствие. Тази позиция ще ни накара да се обърнем към себе си и да бъдем по-емпатични към околните. Времето е подходящо да се вслушаме във вътрешния си глас, да наблюдаваме, да чувстваме и да обърнем внимание на хората, които обичаме.

Забързани в преследване на целите си и притиснати от разумните решения понякога забравяме за себе си в онзи духовен и благодарен смисъл към вселената и хората, които ни обичат. Нека сега с енергията на Луната в знак Рак потърсим хората, на които сме благодарни, нека оценим семейството си, децата си, приятелите си и всички хора, които по някакъв начин са ни докоснали през живота ни.

Пътуването на Луната през знак Рак ще ни предложи повече любов и разбиране, което не трябва да приемаме като слабост. Повишената чувствителност не трябва да допускаме като обида и самосъжаление, а като двигател на споделените ни емоции.

Луната тук е благоприятна за приготвяне на вкусни ястия, медитация, йога и духовни практики.

Лекота и успех ще имат представителите на водните знаци – Риби, Рак и Скорпион.

През това време е ефективно лечението на заболявания, свързани с обмяната на веществата, за хирургични операции на краката в областта на коленните стави и сухожилията. Времето е благоприятно е за посещаване на стоматолог. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден и операциите не са препоръчителни!

В тези дни съветвам да не се започва хирургична намеса в областта на стомаха, коремната кухина, диафрагмата, гръдния кош, млечните жлези, задстомашната жлеза, жлъчния мехур и лимфната система. Не претоварвайте стомаха си.

Бъдете здрави!

Вени

Венета Матева е астролог, който използва всички практики на модерната западна астрология, съчетавайки ги с ведическа (индийска) и кабалистична астрология. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X