Напишете дума/думи за търсене

Така се наричат желания, когато новолунието е в Риби

Предстои третото за годината Новолуние в знак Риби, което ще се случи на 6-ти март (сряда), в 18:05 часа, на 15 градуса в знака.

Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога, двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Тук на земята за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни свързани със сферите управлявани от знак Риби да се сбъднат. Това са темите, свързани с духовност, емоционалност, мечти, илюзии, състрадателност, страхове, психология и емпатия. С енергията на знак Риби се учим да усещаме, разбираме и долавяме във времето и пространството необяснимо разумните факти и обстоятелства.

Според мен това ще е най-силното на емоционална основа Новолуние, което ще се случи в огромната и магнетична прегръдка на планетата Нептун. Сега ще ни е по-лесно от всякога да се свържем с подсъзнанието си и да усетим силно и осъзнато от какво се нуждаем. Живеем управлявани от куп обстоятелства, които сме позволили да формират живота ни. Често поглеждаме часовника си и в разбирателство с него знаем кога и какво трябва да направим. Това Новолуние ще ни даде възможност да обърнем поглед към собствения си мир и да осъзнаем собствените си нужди и желания. Властващият ретрограден Меркурий ще ни помогне да излезем от рамката на ежедневието и да останем насаме с душата си.

Желанията до 10 броя се записват с химикал на лист хартия, в тетрадка или тефтер, в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Ето някои примерни формулировки на желания според американската астроложка Жан Спилър:

– Желая с лекота да се справям с конфузни ситуации и то по конструктивен начин, който води до моето израстване.

– Желая с лекота да замеся фантазии с конструктивни действия, водещи ме до нещата, които желая.

– Желая с лекота да приемам хаоса по начин, който ми носи вътрешен покой.

– Желая постоянно да преживявам радостта от съществуването си.

– Желая да се чувствам духовно щастлив и удовлетворен.

– Желая с лекота да се освободя от всички притеснения и грижи и да оставя нещата в лечебните ръце на по-висшите сили.

– Желая с лекота да се доверявам на по-висшите сили да ме ръководят.

– Желая с лекота да си осигурявам… пъти, по… минути медитация на ден/седмица.

– Когато творя (рисувам, пиша…) искам с лекота да си осигурявам ангелско присъствие и подкрепа.

– Желая да преживея лечебната сила на любовта.

– Желая мъдростта да обичам другите безусловно.

– Желая всички чувства на разочарование да се заместят с признание, че всичко работи за мое най-висше благо.

– Желая да бъда свободен от пристрастяването към…

– Желая с лекота да се отстрани навика ми да се чувствам жертва.

В помощ на здравето ни това Новолуние ще намери лечение на органите управлявани от знак Риби – стъпала, лимфна система, токсини, отрови и настинки.

- Моля за тотално излекуване в областта на…

- Моля с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…

- Желая да привлека правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на…

От Новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, който продължава 7 дни след Новолунието, свързана със стихията на земята. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на Новолунието ще бъде усетена най-много от родените във втора декада – Риби, Скорпиони и Раци.

Успех на всички!

Бъдете здрави и истински щастливи!

Астролог,

Венета Матева

Вени е астролог, който използва всички практики на модерната западна астрология, съчетавайки ги с ведическа (индийска) и кабалистична астрология. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X