Напишете дума/думи за търсене

Какво означава, когато Венера е във Водолей?

От 1-ви март планетата на любовта и хармонията Венера гостува в знак Водолей и ще остане в знака до 26-ти март.

Предстои вълшебно, забавно и интригуващо пътуване!

Принцесата на зодиака, подобно на Алиса, ще се потопи в страната на чудесата и ще се чувства далеч по-щастлива, свободна и спокойна отколкото последния един месец. Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта, парите и бизнес отношенията.

През последният един месец, Венера премина през училището в знак Козирог. Беше мъдра, организирана, подредена, практична и ангажирана с въвеждането на ред и структура в областите, които управлява. Е време е за почивка.

Сега Венера в Знак Водолей ще успее да се измъкне от лапите и зоркия поглед на мъдрия учител Сатурн, ще бъде свободна да види живота си от друга гледна точка и най-вече да почувства себе си в цялата подреденост на вселената. Знак Водолей вижда голямата картина, без да отделя внимание на детайлите, които понякога няма нужда да виждаме. Енергията на знак Водолей се свързва с бъдещето, свободата, иновациите, рекламата, медиите, фантазиите и всичко, което е неизмеримо, голямо и необятно. На земно ниво тази енергия ще се усеща като голяма глътка чист въздух, прохладен душ и излизане от рамката на правилата и нормите.

През последния месец всички ние бяхме ангажирани в това да напишем и подготвим за сцена собствената си пиеса и сега ще трябва да седнем в публиката и да се насладим да творението си. Спокойно! Ще има време за генерална репетиция, на която от първи ред да видите, поправите или промените сценария. Не пропускайте нищо – декори, костюми, музика, светлина и роли, защото сега от вас зависи какво ще представите пред публиката си съвсем скоро. Сега е моментът да помислите финално за заглавие на вашата пиеса и нека тя сбъдне всяка една плахо промъкваща се мечта в съзнанието ви. Бъдете открити, споделяйте, мечтайте, пожелавайте и преследвайте мечтите си. Никой и нищо няма да ни пречи да вдигнем глава и да видим любовта си, бизнес отношенията си, радостта, красотата и истински важните за нас неща, така както наистина искаме.

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни.

Повече усилия по завършване на постановката ще имат родените под знак Лъв, Скорпион и Телец. Бъдете упорити и не се отказвайте. Струва си победата!

Бъдете здрави, обичани и много щастливи!

Венета Матева е астролог, който използва всички практики на модерната западна астрология, съчетавайки ги с ведическа (индийска) и кабалистична астрология. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X