Напишете дума/думи за търсене

Кои са най-големите оптимисти сред зодиите

"Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите."

Оскар Уайлд

Овен

Приемате пораженията си по начина, по който празнувате триумфите си. Нищо не може да ви повали. За вас утре винаги е нов ден. Въпреки това в най-трудните времена, когато оптимизмът ви даде на заден ход, броите от едно до десет. Това ви помага да слушате вътрешния си глас и да помните, че сте обичани и ценени.

Телец

Силната ви воля, решителността, вярата във вашите способности са част от оптимистичната ви страна. Вашето самочувствие нараства с умението да привличате противоположния пол. Въпреки това сте склонни към чувство за собственост, което затруднява вашия професионален и личен живот и ви прави несигурни, съмнявайки се в себе си.

Близнаци

Вие винаги жадувате за промяна и гледате по-светлата страна на нещата. Там е вашият оптимизъм. Никога не си позволявате да сте отегчени и самотни.

Рак

Вие сте чувствителни и интуитивни. Трябва обаче да разберете, че притеснението за твърде много неща, които не може да контролирате, ще ви направи по-песимистични. Ще станете оптимисти, когато промените своето отношение към хората около вас. Бъдете верни на себе си и оставете нещата да се случат от само себе си.

Лъв

Вие обичате и уважавате себе си. Разбирате, че положителните и отрицателните преживявания съжителстват в живота. Следователно е трудно е да станете песимисти. Вашите слаби страни обаче са любовта и децата, но може да се справите с тях, като извлечете най-доброто от всички негативи. Вие сте лидери и режисьори на собствения си живот.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X