Напишете дума/думи за търсене

Кои са най-лесните и най-трудните зодии за връзка

Има хора, с които още на първи поглед тотално си допадате. Има и такива, в които веднага се влюбваш, а с трети изобщо не искаш да делиш един въздух. Кои са най-лесните зодии за обичане и с кои ще е по-трудно да се поддържа връзка?

Дева

Независимата

Най-независимият от всички зодиакални знаци. Девата е способна да накара останалите всичко да се случва според нейните условия. Изобщо не си позволява да зависи от някой друг. За околните е трудно да разкъсат твърдата й обвивка.

Скорпион

Обърканият

Скорпионът е объркан и не знае какво иска от връзката. Това го прави изключително труден за хората, които са влюбени в него.

Стрелец

Уплашеният

Стрелецът има страх от това да се отдаде в една връзка. Той е доста причудлив в действията си и няма да мисли два пъти, преди да ви напусне. Изключително трудно е да го накарате да се обвърже сериозно.

Водолей

Уязвимият

Той не иска да показва уязвимост пред другите. Съзнавайки факта, че любовта ще го прави слаб и оголен, Водолеят се опитва да бъде резервиран и е голямо предизвикателство за хората, които го обичат, да го накарат да се отвори пред тях.

Козирог

Практичният

Този знак е изключително заземен. Само ако връзката е практична за него, тогава ще помисли да положи усилия за нейното добруване.

Близнаци

Нерешителните

Хората от тази зодия са нерешителни. Близнаците са изключително емоционални и за тях е трудно да вземат правилното решение. Въпреки това те може да се адаптират към ситуации и може да бъдат велики партньори, които ще бъдат винаги до вас, когато имате нужда.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X