Напишете дума/думи за търсене

Какво се случва, когато Луната е в Стрелец?

Луната ще остане в знак Стрелец до 8:50 часа на 28-ми февруари (четвъртък).

Предстоят слънчеви дни, изпълнени с положителни емоции и отлично настроение. В последните два дни Луната, преминаваща през знак Скорпион, ни донесе повече аналитични мисли, желание за самоанализ, оттегляне от активния живот и повече обръщане към себе си.

Сега всеки преминал повече или по-малко през личната си трансформация, трябва да се наслади на позитивната и забавна енергия на знак Стрелец. Тази позиция на Луната обхваща дейности и занимания, свързани с личното ни развитие, далечни пътувания, висше образование и философия.

През времето на Луната в знак Стрелец е подходящо да почувствате най-големите ви лични интереси и използвайки символиката на знака, да стреляте в целта. Чрез знак Стрелец човек израства и намира своето място там, където се чувства най-добре. Енергията на Луната тук е положителна, позитивна и търсеща. Тези дни няма да ви позволят отчаяние и слабост. Сега имате възможност да обмислите собствените си цели и да обърнете внимание на любимите си занимания и хобита. Времето е подходящо за преговаряне или учене на чужди езици, планове или стартиране на далечни пътувания и срещи с приятели.

Отчитам напрегнатия аспект на Луната със Слънцето, Венера и Меркурий, който ще донесе повече желания за израстване, борба, обмисляне и структуриране на цели. Няма да е лесно, но ще искаме на всяка цена да постигнем нещо повече от това, което имаме. Ще имаме посока и сили да вървим напред.

Ще успеят смелите, упоритите и амбициозните без колебание и страх да изскачат собствените си върхове или поне ще успеят да видят правилният път.

Лекота и успех ще имат представителите на огнените знаци - Лъв, Овен и Стрелец.

Не се препоръчва хирургична намеса в областта на тазобедрената става, черния дроб и бедрата. Времето е подходящо за лечение на бял дроб, стъпала, очи, длани на ръце и уши.

Желая Ви изпълнени с положителни емоции дни!

Венета Матева е астролог, който използва всички практики на модерната западна астрология, съчетавайки ги с ведическа (индийска) и кабалистична астрология. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X