Напишете дума/думи за търсене

Кога да идем на фризьор според лунния календар

Според специалистите по астрология, ефектът върху проческата ни ще е по-добър, ако посетим фризьора в определна фаза на Луната.

Смята се, че подстригването и боядисването на косата се влияят от фазите на Луната, както и зодиакалния знак, който я управлява в съответния ден. Ако следваме лунния календар, препоръчително е да се подстригваме при намаляваща Луна - така прическата по-дълго ще задържи формата си, а корените ще израстват по-бавно. Ако искате косата ви да расте по-бързо, подрежете връхчетата при нарастваща Луна.

Астролозите са еднодушни, че не бива да се подстригваме по новолуние, пълнолуние и всякакви затъмнения. Освен това, обърнете внимание и на собственото си състояние - ако сте в лошо настроение, вие ви се свят или ви измъчва главоболие, отложете посещението във фризьорския салон.

Благоприятните дни за прическа през юни

Най-добрите дни за подстрижка според зодиакалните знаци са, когато Луната се пада в Телец, Близнаци, Дева, Стрелец, Козирог. Астролозите съветват да посетите фризьора си на 3, 7, 9, 11, 18, 19, 21, 30 юни. Така косата ви ще расте по-добре и ще запази формата си за по-дълго време.

Само изберете дали да вярвате на лунния календар, или не. Но ако искате да свалите от себе си отговорността за прическата си, можете спокойно да я прехвърлите на Луната.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X