Напишете дума/думи за търсене

Какво предвещава Годината на Жълтото куче

Започва на 16 февруари, носете злато

По китайския хороскоп идва Годината на Земното куче и то е жълто! Започва на 16 февруари.

Кучето е същество неспокойно и през цялата година ще охранява нашето благополучие. То олицетворява справедливостта, никога няма да ни предаде и в годината, когато управлява, можем да се успокоим – всичко ще бъде ясно и справедливо.

През 2018 година можем смело да се заемем с всякакви дейности, нали Кучето се хвърля в бой, без да се замисля за последствията. Стихията на земята е свързана със закони и традиции, затова в годината на Земното куче е важно да се придържаме към своите принципи.

Жълтият цвят се асоциира с енергията на слънцето, той ни зарежда с позитивност, бодрост и добро настроение - да се спори с Жълтото куче е безполезно, то ще подреди за всички приказен и радостен живот.

Кучето е единадесетият знак в дванадесетгодишния китайския зодиакален цикъл. В Китай образът на Кучето се свързва с честност, дружелюбност, отговорност и справедливост.

Жълтото земно куче символизира слънцето, богатството и парите. Водещият благороден метал през годината ще бъде златото. В облеклото ни се препоръчва да преобладават жълто, зелено и кафяво – цветове, свързани със земята и спокойствието на природата.

Хората, които са родени през следните години, се водят “куче” според китайския календар: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018. За тези хора през 2018 г. ще има някои щастливи елементи:

Късметлийски числа: 3, 4, 9 и номерата, които ги съдържат (например 34 и 49)

Щастливи дни: 7-ми и 28-и ден от всеки китайски лунен месец

Цветове на късмета: червено, зелено и лилаво

Цветя: роза, орхидеи

Щастливи месеци: 6-и, 10-и и 12-и китайски лунен месец

Определящата дума за знака Куче е ДЕЙСТВИЕ

Ето защо Годината на Кучето 2018 е чудесно време за драстична промяна в начина на живот. Това може да бъде спиране на пушенето, смяна на местожителството или пък на работата. Някои ще преживеят кратки периоди, в които ще се чувстват самотно и меланхолично, но накрая промяната ще се окаже, че била за добро.

Това, което е започнато през 2017 година, като проекти и начинания - годината на петела, ще донесе щастие и удовлетворение през 2018-а за всички, които могат да оценят труда и потта, която е хвърлена за тяхното реализиране.

Ще почакаме до 16 февруари, но дотогава да знаем какво ни очаква.

Кучето е вярно на човека. Приема го за бог. Дано да е така

Хората, за които елементът земя е преобладаващ в китайския хороскоп, ще почувстват относителна стабилизация през идната година, което ще им позволи да организират личния и професионалния си живот по-уверено и експедитивно.

Годината на Кучето не е време за излишни разходи. През 2018 г. успехът в любовта, както и в работата, ще зависи изцяло от качеството на комуникацията между хората. И ще ни научи, че да бъдем по-малко егоисти и по-щедри към другите, е нещо, в което инвестираме и то ще ни се отплати един ден.

През 2018 г. значението и важността на семейството са от решаващо значение за осъществяването на стремежите на всички 12 китайски зодиакални знаци. Ако се окажете необвързан по време на този годишен цикъл, не би трябвало да имате проблеми с намирането на партньор.

Кучето е познато със своята лоялност и щедрост

Парите и успехът ще отидат при този, който избере да бъде честен в своите дела. От своя страна пък компаниите, които осигуряват благосъстоянието и здравето на своите потребители, и тези, занимаващи се в областта на рециклирането и възобновяемите енергийни източници, ще бъдат възнаградени с повишаване на приходите. Към всяка дейност през новата 2018 година е важно да се подхожда творчески. Дори да работим най-обикновена работа, можем да постигнем небивали резултати, ако проявим фантазия.

Капризите и разхищенията на изтичащата година на петела ще бъдат бързо забравени, защото Годината на Кучето не е време за излишни разходи. “Планиране”, “отлагане” и “небрежност” са думи, които ще трябва да премахнете от речника си в Годината на жълтото куче. Кучето ще ускори инициирането на всичко, но това в същото време ще доведе до натиск и стрес в ежедневието.

За хората, родени под знака на Кучето, 2018-а ще е много добра година по отношение на финансовите аспекти, но много трудна от гледна точка на здравето.

Конструктивен и ефективен мислител, Кучето напредва трудно, но с много добре дефинирана цел. То е посветено на неговия идеал, но винаги ще се съобрази с правилата, определени от мнозинството. Поради високото си ниво на морал и своя идеализъм, то има тенденция да надхвърля границите си и може да изисква прекомерна лоялност и послушание от другите.

Кучето няма да допусне поражение или

неуспех да го свали, но то няма и да се самозабрави, след като постигне успех.

Годината на Жълтото земно куче е година на социална промяна, а също смяна в начина, по който живеем. Ще забележим изменения как се храним, относно нашите навици към някои неща от живота. Ще бъдем различни!

Новата година обещава отвореност, толерантност и иновации, положителни промени. Всички ще имаме възможността да подобрим живота си и да го направим по-красив, но не и с цената на мързелуване.

2018 година идва със забраната за използване на талисмани с цветове като синьо и червено и всичките им нюанси. Те са в противоречие с елементите и цвета на годината и силно се конкурират с тях. Що се отнася до материалите, които трябва да съставляват талисмана, най-добре е да изберете елементи, изработени от дърво, стъкло, метал, хартия, животински кости, плат, корали, глина, камък. Всички тези материали са естествени и имат пряко отношение към земята.

За всички, които смятат през 2018 г. да започнат сериозна връзка Жълтото Земно куче ще окаже много голяма помощ. Имайте предвид, че Жълтото куче е консервативно. Не търсете партньор по дискотеките и нощните клубове. Всичко е много простичко. Възможно е вашият нов партньор да е някой от старите ви познати, с който вие общувате по съседски или пък, с човек, с когото имате едно работно място.

Тези отношения ще се отличават със спокойствие, стабилност и простота. Да, възможно е в тях да няма изпепеляващи страсти (Жълтото Земно куче не ги толерира), но тези връзки ще са основани на взаимно уважение и стабилност, на равнопоставеност и другарство. Те ще имат всички шансове да просъществуват за дълго.

Сега оставаме в очакване на времето, когато ще разберем, какво ни е приготвило Жълтото Земно куче, отнасящо се до финансовата сфера.

Важно е да се знае, че кучето заделя особено внимание на тази сфера. Някои хора, с подкрепата на Жълтото куче ще успеят да достигнат до върхове в кариерата. Някои други, пък, именно през 2018 ще успеят да се докажат в сферата на предприемачеството. Земното куче ще подкрепя и онези, които се занимават с с творческа или изобретателна дейност. Жълтото Земно куче ще се отнесе към тях с голямо уважение и ще ги възнагради, ще даде възможност на творческитете натури да реализират своите потенциални възможности.

За 2018 година е важно да се знае, че ще се толерират честните, порядъчни и хора, които са готови да работят много, а не хазартни личности. Както разбирате, тази характеристика е основна за най-големия приятел на човека - Кучето.

2018 г. ще донесе повече успехи в работата и финансовата сфера. Тези, които имат собствен бизнес, ги очакват доста перспективи. Повечето от вас дори не предполагат, какви възможности и печалби ги очакват. Но за това е необходимо да бъдете трудолюбиви и упорити. Успех ще имат само тези, които работят без да жалят труда си и когато се налага не се притесняват да поискат помощ от приятели. Приятелствата ще играят ключова роля в продължение на цялата година. Идеалния вариант е да създадете общ бизнес с приятел или роднина. Не трябва да се губи оптимизмът в сложни ситуации. Конкуренция щебъде силна, но дори и с недоброжелатели може да се изградят добри отношения при повече мъдрост.

Зодиите в Годината на Жълтото куче

Овните да променят мястото си на работа. Tелецът може безопасно да планира големи покупки. Близнаци - ще решите съдбата на връзката си. Рак - кариерните и любовните отношения ще вървят гладко. Лъв - любовните взаимоотношения ще бъдат бурни и запомнящи се. Дева -успехът няма да дойде скоро, бъдете внимателни с началниците си. Везни - тази година ще бъде насочена към учене и стремеж към нещо ново. Скорпион - само дисциплината и самоконтролът ще помогнат за успеха. Не поемайте рискове, избягвайте конфликти. Стрелец - обърнете повече внимание на взаимоотношенията, отколкото на работата. Това се отнася до любов, приятелство и дори връзки с роднини. Козирог - сериозните проекти ще бъдат подпомогнати от консултации с влиятелни хора, ще чуете друго мнение, ще бъде полезно. Водолей - късметът ще ви придружава във всички области, а от бедите ще излезете без последствия. Фокусът ще бъде върху любовта и семейството. Риби - силата ви ще бъде във вашето семейство, концентрирайте се върху него.

Годината на Кучето ще премине под знака на мир и хармония, абсолютно всеки очаква кариера или личен растеж. Обърнете специално внимание на здравето, погрижете се за хроничните заболявания и преминете към правилното хранене. И не забравяйте да помислите как да посрещнете Годината на Жълтото земно куче, защото то подкрепя само тези, които почитат традициите си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X