Напишете дума/думи за търсене

Какво (не)трябва да правим според звездите до събота

Днес, 28-ми февруари, в 8:50 часа, Луната навлезе в знак Козирог и ще остане в знака до 21:06 часа, на 2-ри март (събота).

Имаме една доста сериозна позиция на Луната, която ще изисква повече дисциплина, ред и поемане на отговорности.

В пътешествието си Луната ще срещне Сатурн и Плутон, които ще изискат преосмисляне и създаване на нов ред в мислите и делата ни. Положителният аспект с Марс ще засили желанието ни да действаме, променяме и преследваме мечтите си.

Позицията на Луната в тези дни ще се отрази подпомагащо и положително на тези, които имат нужда от мотивация, повече енергия за да вземат решение, решителност и сила. Ако имате необходимостта да промените нещо и все не намирате сили и време, сега ще е подходящо да направите план и структура на действията си към целта. Енергията на Луната в знак Козирог е малко студена, но в същото време ни дава яснота на ситуацията и ни кара да извадим от поведението си онази емоционалност, която често ни пречи в решенията. Тези, които нямат нужда от тази подредена и ясна позиция на Луната, съветвам да отделят повече време на хората, които обичат. Повече разбиране и топлина към партньори и приятели няма да е излишна.

Обръщам внимание на днешния ден 28-ми февруари. Днес не е подходящо да харчите големи суми пари и да се занимавате с финансови дела. Отложете взимане на заеми и големи покупки за друг ден.

Лекота и успех ще имат представителите на земните знаци – Козирог, Телец и Дева.

Повече трудности ще имат представителите на знаците Рак, Везни и Овен. Те трябва да бъдат по-търпеливи, последователни и упорити.

Дните са подходящи за лечение на стомах, гръден кош, ребра, храносмилателна система и тънки черва.

В тези дни съветвам да не се започва лечение на зъби. Препоръчително е да не се лекуват колене, кости, връзки и сухожилия.

Спокойни и успешни дни от мен!

Венета Матева е астролог, който използва всички практики на модерната западна астрология, съчетавайки ги с ведическа (индийска) и кабалистична астрология. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X