Напишете дума/думи за търсене

Уран в Телец идва с революционни промени

На 6-ти март, планетата на иновациите Уран навлезе в знак Телец и ще остане в него до месец май 2026 година.

Уран е управляващата планета на знак Водолей. В митологията на Гърция, Уран е върховен бог, цар на небето и прародител на всички останали богове. Той е смятан за идеалист роден от Самия хаос. Планета пребивава във всеки знак по 7 години, а нейното преминаване в знаците носи необратими иновации, развитие, разцвет и обновление.

Напомням, че Уран навлезе в знак Телец на 15-ти май миналата година, но поради ретроградност в периода от 7-ми август до 6-ти ноември се върна в знак Овен.

Е, вече няма връщане назад. Предстои сериозното, дълго и вълнуващо гостуване на буйния младеж на зодиака в красивия, скъп и подреден дом на знак Телец. Винаги съм си представяла планетата Уран като младо, високо и слабо момче с големи сини очи и буйна къдрава коса, палав поглед, бърза мисъл и куп нови и щури идеи. Той не познава спокойствието и по никакъв начин не очаквайте да бъде съобразителен, търпелив и тактичен. Такъв е, чаровен и непредвидим, носещ в себе си темите за бъдещето, новото, креативното и различното. В покоите на всеки знак, в който влиза той, има енергията и способността да направи чудеса и да преобрази до неузнаваемост темите, които управлява знака.

Телецът е земен знак, отговорен за всичко наречено „Мое“ – материални блага, пари, вещи, ценностна система, собственост, собственото тяло и начина, по който изглежда. В този смисъл, пребиваването на Уран в този земен знак през следващите 7 години ще донесе големи революционни промени на човечеството, най-вече във финансовата сфера на дейност. Уран е планетата на революцията и новостите. Ще настъпи тотална реорганизация в световен мащаб по отношение на финансовите средства и парите. Възможно е да станем свидетели на големия крах на банковата система, преобразуване, сливане и резки промени по отношение на стабилни до момента структури. Ще бъдем свидетели на новости в изброените по „Телец“ сфери, като въвеждане на нова платежна система, нова стойност на златото, имотите и лихвите по кредитите. Трябва да очакваме иновации във всички сфери за разкрасяване, пластична хирургия, спортни уреди, мода, архитектура и строителство. По отношение на собствеността ще започне постепенното рушене на материалистическите възгледи и ценности в човешкото съзнание. Ще ни накара да преосмислим сами за себе си смисъла на материалният свят и собствеността, към която сме свикнали да се стремим.

На личностно ниво Уран ще внесе нови идеи, мисли и действия в мястото където той преминава във всяка лична карта. Пряко засегнати от пленяващата енергия на Уран ще бъдат хората с лични планети, Слънце и Луна в знак Телец. Уран ще освети съзнанието на представители на земните знаци – Телец, Козирог и Дева.

Имайте предвид, че тази година неговата енергия ще усетят родените в първа декада на земните знаци (първите 10 дни от зодията). Не се плашете от промени, защото всичко което ви се случва е само за ваше добро, както и да изглежда в началото.

С много любов!

Астролог, Венета Матева

Вени е астролог, който използва всички практики на модерната западна астрология, съчетавайки ги с ведическа (индийска) и кабалистична астрология. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X