Напишете дума/думи за търсене

Зодиакални двойки, които си подхождат въпреки различията

Кармичните връзки са толкова специални. Срещаш някого имате помежду си незабавна химия. Може да кажете, че сте духовно свързани и връзката ви притежава уникална цел.

Любовта не е лесна. Макар да се разбираш с партньора си, понякога трябва да се бориш за изглаждане на личностните различия.
Зодиакалните знаци могат да ни помогнат да се разберем напълно взаимно с любимия. Освен това отговарят на въпроса защо някои хора не могат да се справят с различията и въпреки това остават заедно.
Кои зодии не са си лика-прилика, но въпреки това имат шанс за дълготрайна връзка, ако преборят някои от особеностите си?

Рак и Дева
Всеки, който има дори малка представа от зодия Рак, знае колко лепкави могат да бъдат нейните представители, когато са във връзка. Подсъзнателно те винаги изпитват нужда да проверяват половинките си и са склонни да прекаляват с емоциите, когато са превзети от романтични чувства. Това кара партньорът им да се чувства задушен на моменти. Ако той е роден под знака на Девата, тогава на Рака няма да му хареса по-грубата реакция, която ще получи, ако вбеси или ограничава личното пространство на Девата. Това със сигурност ще предизвика много напрежение между тези два знака.

Везни и Скорпион
Скорпионите имат много компулсивен характер, така че във взаимоотношенията понякога може да нямат много търпение към партньора си. Везните могат да предизвикат такива сътресения, тъй като са известни с нерешителната си природа, което може да фрустрира любимия им.
Това може да причини една напред, две крачки назад във връзката, но обикновено това се разрешава, ако и двете страни говорят за това.

Телец и Водолей
Телецът може да е ревнив и обсесивен към партньорите си в определени ситуации. Той прави това, защото се чувства несигурни във връзката и спрямо истинските чувства на половинката си.
Водолеят е известен с това, че не е особено емоционален и по време на спорове може да се дистанцира и затвори в себе си.
Това може да причини проблеми, които да доведат до ненужна ескалация ненужно и да създаде предпоставка за още поразии в отношенията.

Риби и Лъв
Рибите са много интровертни и идеалистични.
Понякога те имат проблеми с приспособяването към другите заради тези качества и в резултат на това могат да имат някои проблеми със самочувствието. Това е предпоставка за по-слаба воля и лесно да бъдат водени от хората около тях. Лъвът покровителства индивидите с тази черта на характера.
Това може да доведе до голямо разочарование за двете страни. Но от друга страна, Лъвът и Рибите имат много прилики, които им помагат да разрешават дребни спорове помежду си, когато са във връзка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X