Напишете дума/думи за търсене

5 зодии, които не бива да работят дистанционно

Работата от разстояние е вариант, който бавно се превръща в норма за много от нас, тъй като фирмите и предприятията се стремят да насърчават социалното дистанциране заради кризата, причинена от COVID-19.

Колкото и удобно да е по време на карантина, е необходима дисциплина и структура, за да бъдете продуктивни, работейки дистанционно. А както знаем, някои хора обичат да взаимодействат с околните лице в лице. Те са социални по природа и отнемането на възможността да общуват на живо с колеги и приятели е доста по-тежко за тях.
Кои зодиакални знаци не трябва да работят дистанционно (поне не завинаги)?

Когато тези комуникативни зодии трябва да работят дистанционно, те чувстват, че нещо ценно им липсва в професионалното им израстване.
Единствената основна разлика е местоположението, от което работите. От вас все още се очаква да се появявате на онлайн работни срещи навреме и да спазвате сроковете.
Всеки зодиакален знак притежава различна личност и социална динамика, които се сработват по-добре за хора с определени характеристики.
Дистанционната работа изисква определени черти на личността, които процъфтяват в условия на социално дистанциране.
Телецът е известен с това, че на него може да се разчита, освен това обича да си стои вкъщи. Козирозите се славят със своята дисциплинираност и методичност.
Има обаче някои зодии, които нямат абсолютно никаква шанс да са добри в работата от вкъщи.

Кои зодиакални зодии не трябва да работят дистанционно?

Овен
Овенът е известен със своята хиперактивност през деня, така че може да му е трудно да останат фокусирани.
Той е в състояние да работи в началото, но с течение на деня става по-малко концентриран и започват да се шляе. В типичните офис пространства е по-малко вероятно да прави това, защото има почивки.
Работата от вкъщи му дава свободата да прави паузи от процеса, когато иска, което може да не работи в негова полза.

Лъв
Лъвът може да бъде малко егоцентричен на моменти, което му позволява да се разсейва лесно.
Обикновено е фокусиран върху неща, които нямат нищо общо със задачата му – да речем да правят планове с приятелите си в работно време за момента, в който карантината приключи.
Работата от разстояние го изправя пред труден избор – служебни задължения или някоя бърка видеоигра.

Риби

Рибите са много мисловни личности и прекарват много време в размисъл за заобикалящата ги среда и изследване на вътрешните си мисли. Това може да пречи на начина, по който те управляват времето си, когато става въпрос за изпълнение на задачи от дома им.

Стрелец
Хората от тази зодия харесват забързана среда и когато работят отдалечено, може да се чувстват не на мястото си.
Освен това Стрелецът е известен с това, че не е в състояние да се придържа към дългосрочни ангажименти, което му пречи на да изпълни задълженията си сам.

Близнаци
Близнаците са подобни на Рибите, защото и те си падат мислители. Те обаче са много креативни хора и генерират доста идеи наведнъж.
Това затруднява изпълнението на проектите, тъй като веднъж постигнали целите си, те вече не се интересуват от тях.
Понякога те може да не успеят да изпълнят задачите си, тъй като всяка нова хрумка ги разсейва.

MILA.bg призовава: Останете си вкъщи! Пазете живота!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X