Напишете дума/думи за търсене

Идеалният гардероб според зодията - първа част

Някои предпочитат лъскави и ярки дрехи, други не отстъпват и на сантиметър от класиката, а на трети им е все едно какво ще облекат. Дрехите, които носим, не само създават впечатления у околните, но и ни осигуряват психологически комфорт. Ще ви разкажем как да се обличате според зодиакалния си знак, за да се чувствате максимално добре в кожата си.

Енергичният Овен трябва да подбира динамични дрехи от последните модни колекции, които осигуряват свобода на движенията; или строга класика, която подчертава характера им и в която изглеждат винаги добре. Идеално им подхожда облекло, с което могат да се появяват в офиса, а след края на работния ден и на светско мероприятие – тъй като животът им е толкова непредсказуем, че често не знаят къде ще се озоват след работа.

Някои от представителките на този знак изпитват непреодолима тяга към леко безвкусни детайли в облеклото и бижутата. Препоръчително е да подбират масивни, изчистени бижута от полускъпоценни камъни.

За Телците е най-добре да се обличат в дрехи изключително от естествени материи. Добре е да се откажат от синтетиката, тъй като тялото им не реагира добре. Облеклото им трябва да е елегантно, но и много удобно. Всичко, което затруднява кръвообращението, не е за тях. Отиват им не твърде строгата класика и офисният стил. Не бива да харчат много пари за скъпи модни дрехи, които няма да са актуални през следващия сезон.

Препоръчително е да съставят гардероба си от няколко базови дрехи, от които да се получават различни ансамбли – за делова среща или за парти с приятели. Идеални за тях са шаловете – първо, те освежават всяка дреха, и второ, пазят шията и гърлото, които са слабите места на Телците.

Близнаците обичат да демонстрират своята уникалност и оригиналност, харесват авторските вещи, от които са налични единични бройки. За да не кривнат от добрия вкус, не е лошо от време на време да посещават професионален стилист. Като цяло, обикновено им отива стилът етник, както и леките и въздушни дрехи.
На Близнаците се препоръчва да забравят за сместването на стилове – еклектиката в облеклото определено не им подхожда. Стиловете траш и гръндж не са за тях. Представителите на този знак са любители на експериментите, но все пак е по-добре да се въздържат от тях в гардероба си, за да не предизвикат скептични усмивки у околните.

втора част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X