Напишете дума/думи за търсене

Кармата на всяка зодия

Докато живеем настоящия си живот, много от нас са преследвани от въпроса какви са били в миналия живот? Каква карма сме донесли в сегашното си съществуване? Какво трябва да научим? Как може да използваме предишния си опит, за да имаме по-щастлив, по-пълноценен живот в настоящия ни живот?

В индуизма и будизма карма е сборът от действията на човек в този и в предишните животи, разглеждани като решаващи съдбата му в бъдещи съществувания.

Но има и друг начин да научите за своята карма и миналия си житейски опит. Трябва само да знаете вашия асцендент. И
майте предвид, че вашият хороскоп е разделен на 12 равни сегмента, наречени „домове“. Всеки дом се управлява от дадена зодия. И всеки дом представлява „отдел” от живота - вашата личност, финанси, комуникации, дом, семейство, деца, работа, партньори, тайни, образование, пътуване, духовност, приятели, цели, скрити тайни и миналата ви карма.

1-ви дом от вашия хороскоп показва вашия асцендент (или възходящ знак). Знакът на асцендента описва вашата личност и кой сте във външния свят в този живот.

Ако обаче си представите, че завъртите колелото на вашия хороскоп надолу с една зодия, резултатът ще бъде, че 12-и дом вече става 1-ви. По този начин създавате прозорец към миналите си животи, към вашата карма, към това, което сте научили, и проблемите, над които трябва да работите в сегашното си съществуване.

Помнете, че зодиакалните знаци винаги се движат в този порядък – Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.
За да намерите асцендента си, трябва да знаете точното време на вашето раждане.
След това вижте интерпретациите по-долу, за да разберете какви сте били в миналите си животи и каква е вашата карма.

12-те асцендента

Овен
Ако имате Овен в първия си дом, най-значимият ви минал живот е бил свързан с Риби. Така че в предишния си живот вероятно сте били духовни и дълбоко интроспективни хора в служба на другите. Овенът казва, че сте готови за ново начало, научавайки се да живеете живот, който е свободен и независим от службата на другите. В това съществуване трябва да се грижите повече за себе си.
Вашето предизвикателство ще бъде се научите да не бъдете твърде егоистични. А карма ви е да избягвате да бъдете жертва. В предишните си животи може да сте били поети, мистици, свещеници, лечители, шамани, дори затворници или да сте били зависими към даден опиат.

Телец
Ако това е вашият асцендент, най-значимият ви минал живот е бил свързан с Овен. През тийнейджърските си години сте били агресивни или бойци. Заради това в този живот вие сте инициативни, креативни и дори малко импулсивни в стремежа си да постигнете материален успех, да се наслаждавате на удобствата и чувствените удоволствия от живота. Вашата карма е да се опитате да не бъдете деспотични и доминиращи. Може да сте воин, генерал или успешен търговец, управляващ ваш собствен бизнес.

Близнаци
Най-значимият ви минал живот е бил свързан с Телец. В него сте се радвали на чувствени желания и първични усещания. Сега търсите живот, който да ви стимулира психически, изпълнен с интересни преживявания, които ви държат ангажирани. Избягвайте да губите почва под краката си и да ставате колебливи. Имате възможност да бъдете страхотен комуникатор чрез преподаване, писане или друга интелектуална дейност. Вашата карма е да избягвате да бъдете твърде сковани. В предишните животи може да сте били художник, музикант, градинар или богат бизнесмен.

Рак
Най-значимият ви минал живот е бил свързан с Близнаци. В него вие сте били интелектуално, но не и емоционално изразителни. Вашата безгрижна натура ви позволява свободата да прелитате от една дейност към друга без ангажименти. В този живот сте готови да обърнете повече внимание на вътрешната си емоционална природа. Сега сте фокусирани върху по-отговорен живот, който включва дом и семейство. Вашата карма е да балансирате емоциите си с интелекта си. Избягвайте да позволявате на ума да преуморява сърцето ви. В миналия живот вашите превъзходните умения като комуникатор са ви били полезни като страхотен продавач, оратор, учител или писател.

Лъв
Най-значимият ви минал живот е бил свързан с Рака. Бил е изпълнен с дълбоки емоции, страхове и несигурност относно това да не сте наистина обичани. Сега се чувствате самоуверени, романтични и желаете да споделите страстна любов с някого. Въпреки че сте склонни да бъдете егоцентрични, вие щедро раздавате сърцето си. Вашата карма е да избягвате да бъдете нарцистични и да преодолеете страховете си от изоставяне. Може да направите това, като обичате свободно и знаете, че сте достойни за вашия партньор. В миналия живот сте се грижели за другите, може би като игуменка или друг духовен човек.

Дева
Най-значимият ви минал живот е бил свързан с Лъв. В
него фокусът е бил насочен върху вас. Били сте център на внимание и всички са се грижили за вашите нужди. Сега вие сте привлечени да носите отговорност и да служите на другите. Въпреки това не забравяйте да обръщате внимание на собствените си нужди. Вашата карма е да се съсредоточите върху служебния живот, където връщате услугите на онези, които в миналото са се жертвали за вас. В предишните животи сте били кралски особи, или придворна дама или богат земевладелец.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X