Напишете дума/думи за търсене

Кармата на всяка зодия

Везни
Най-значимият ви минал живот е бил свързан с Дева. В него сте се трудили неуморно, за да служите на другите, често при изключителна жертва на собствените си нужди. В този живот вие се стремите да намерите баланс, в който да угаждате на себе си и на своите естетически нужди, докато се раздавате на околните. Вашето чувство за справедливост и честност е това, което ви кара да служите на другите. Вашата карма е да избягвате да живеете живот, където основният ви фокус е удоволствието. В минал живот сте били медицинска сестра, готвач, занаятчия, автор на техническа литература.

Скорпион
Най-значимият ви минал живот е бил свързан с Везни. В него сте се опитвали да намерите баланс, често повърхностно, с акцент върху задоволяване на чувствените си желания. Сега се интересувате само от дълбоки и интензивни запознанства. Търсите възможности да се вкопаете дълбоко в мистериите на живота и хората, които срещате, въпреки че подобни срещи внасят емоционален конфликт в ежедневието ви. Вашата карма е да балансирате предишната си склонност да бъдете повърхностни и сегашната, която ви кара да сте твърде напрегнати. В миналите животи сте били дипломат, адвокат, съдия, художник или победител в конкурс за красота.

Стрелец
Най-значимият ви минал живот е бил свързан със Скорпион. Дълбокото мислене и разследване, което сте направили в миналия си живот, сега ви дава възможност да споделяте знанията си чрез философстване или преподаване на това, което сте научили. Най-дълбоката ви нужда е да бъдете напълно неограничени, за да може да продължите пътуването си в търсене на нови приключения. Вашата карма е да не позволявате на свободния ви дух да ви попречи да се наслаждавате на интимностите, които може да изпитате със сериозния си партньор. В миналите животи сте били учен, писател на мистерии, психолог, изследовател на секса или престъпник.

Козирог
Най-значимият ви минал живот е бил свързан със Стрелец. В него забавлението, пътуването и приключенията са били от първостепенно значение. Сега сте готови да бъдете сериозни и да поемете отговорност за постигането на високите си кариерни цели. За разлика от миналото си, днес сте решени да работите усилено по дисциплиниран начин, за да постигнете своите амбиции. Вашата карма е да не допускате упорита работа и желанието ви за материален успех да ви спре от пътувания и приключения, които ви помагат да израснете като личност. В миналите животи сте били професор, адвокат, капитан на кораб, пътешественик или комедиант.

Водолей
Вашият най-значим минал живот е бил свързан с Козирог. Сега сте уморени от дисциплината и трудолюбието, които са ви ограничили да изживявате живота по по-свободолюбив начин. Не ви харесва да сте консервативни, тъй като предпочитате да живеете живота си като индивидуалист - по нетрадиционен начин, без правила или граници. И все пак вие искате да направите откритие, което ще ви позволи да натриете носа на обществото, в което живеете. Вашата карма е да не управлявате живота си като "бунтовник без кауза". Действайте с практическа цел. В миналите животи сте били политик, полицай, лекар или президент на компания.

Риби
Най-значимият ви минал живот е свързан с Водолея. В него сте се наслаждавали на свободата си да бъдете индивид, който създава свои собствени правила. Направили сте открития, които са подобрили живота на бъдещите поколения. В настоящия живот вие искате да промените фокуса си, за да се свържете с другите на по-духовно ниво. Чувствате се призвани да бъдете в услуга на страдащите и се нуждаете от вашите лечебни способности. Вашата карма е да осъзнаете, че трябва да служите, или ще страдате, ако не се грижите за околните. И все пак не пренебрегвайте собствените си нужди, за да не станете жертва. В миналите животи сте били технологичен гений, политик, телевизионна звезда или учен.

Всеки живот, който имаш, те учи на уроци, които може да внесеш в следващия. Кармата на едно съществуване може да ви насочи към областите, в които имате възможност да израствате като човек. Ако се ангажирате със собствената си еволюция, по-добре ще изпълвате собствения си и живота на онези, които докосвате.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X