Напишете дума/думи за търсене

Идеалните дрехи според зодията (втора част)

Някои предпочитат лъскави и ярки дрехи, други не отстъпват и на сантиметър от класиката, а на трети им е все едно какво ще облекат. Дрехите, които носим, не само създават впечатления у околните, но и ни осигуряват психологически комфорт. В няколко поредни броя ще ви разкажем как да се обличате според зодиакалния си знак, за да се чувствате максимално добре в кожата си.

Раците по правило притежават чудесен вкус и в моментите, когато трябва да се представят – на светско събитие или на друго публично мероприятие – те буквално блестят. Във всекидневието си обаче предпочитат по-удобните дрехи. Стилистите препоръчват на представителките на този зодиакален знак да избягват размъкнатите пуловери, безформените рокли и разтегнатите суичери и да заложат на класиката и английския стил.

Повечето Раци се чувстват комфортно в дрехи, които ги защитават като черупка от погледите на околните. Затова не се усещат добре в прекалено прозрачни и къси рокли и блузи с твърде големи деколтета.

За Лъва е важно да блести – дори и когато никой не го вижда – затова е препоръчително да се облича елегантно. На работа, вкъщи, на пазар или дори сред природата представителките на тази зодия трябва да изглеждат така, сякаш всеки момент ще се качат на трона или поне ще се окажат на светски прием. Идеални за тях са френският и винтидж стилове. Скъпи материи, ефектни аксесоари, плюс нещо, което да превърнат в акцент – това е формулата на стила им.

Препоръчително е във всекидневието си да избягват черния цвят. Въпреки че им отива, черното влияе негативно на психологическото им състояние. За да избегнат депресии, Лъвовете трябва да избират дрехи в пясъчно, жълто, златно, оранжево, лилаво.

За да се чувстват добре, Девите трябва да имат винаги под ръка голям брой дрехи, подходящи за всякакви ситуации. Затова и не жалят пари за гардероба си. Смята се, че най-добре им приляга класическият стил, но не бива да се ограничават само с него. Звучи парадоксално, но този практичен знак на зодиака се увлича по последните модни хитове, затова всеки сезон представителките му трябва да се снабдяват поне с една-две дрехи или аксесоари от актуалните колекции.
Идеално им пасва белият цвят. Причината е, че той символизира не само чистотата, но и истината – две от най-типичните за Девите характеристики.

(първа част)

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X