Напишете дума/думи за търсене

Какво му трябва на мъжа Дева, за да го влюбите

Девите са едни от най-трудните знаци. Имат навика да се фокусират върху нещо прекалено дълго време. Освен това опре ли до бизнес, нещата излизат извън контрол. Водени са от логиката, което понякога наистина е трудно за жонглиране. Ако се срещате с мъж Дева или сте си набелязали любовно такъв господин, не е лошо да хвърлите поглед на редовете, които следват. Ще ви стане по-лесно да ги обичате.

Бизнес преди всичко

Господата от тази зодия са известни с успехите си в бизнес света. Разбира се, тази им отдаденост към службата може да е основна пречка в отношенията ви с тях. Не им се пречкайте, оставете ги да растат в кариерата и корпоративната си среда. Подкрепяйте ги. Това е тяхната комфортна зона и имат нужда от някого, когото може да понесе техния успех.

Анализират всичко

Трябва да сте наясно, че мозъкът на мъжете от този зодиакален знак не спира и за секунда да анализира всичко, до което се докосне. Нонстоп премислят действията си и последствията от тях. Ако обектът на желание ви се стори разсеян по време на среща, то това е, защото мисли за милиони други неща. Това не означава, че не сте му достатъчно интересна.

Безнадеждни романтици

Въпреки че са супер аналитични, те са безнадеждни романтици. Нямат търпение да ви намерят, за да ви накарат да летите. За тях любовта е нещо, което им позволява да се загубят. Вярват в сродните души и макар и да им отнема малко време, най-накрая ще си признаят, че много искат да бъдат обичани.

Изглеждат небрежни

Може и да ви изглеждат нехайни, но това е от прекомерната заетост на мозъка им да мисли за 100 неща в секунда. Не им се сърдете – мъжете Деви наистина не знаят как да си дадат почивка. Затова от време на време ги изваждайте от това състояние, така ще е най-добре за всички.

Поставят под съмнение всичко

Девите имат навика постоянно да поставят под съмнение вашите действия и решения. И изпитват непрестанно любопитство за вашето ежедневие. Ако карате ски, те ще искат да знаят защо точно на този спорт сте се спрели, защо предпочитате един или друг зимен курорт, кой или какво са ви запалили по него. Може и да изглежда уморителна цялата тази любопитност, но с времето ще разберете, че тях просто ги е грижа за вас.

Понякога са крайни

Тези господа са крайни натури. Освен че обичат да поставят всичко под съмнение и държат да са в течение на всяко едно нещо около тях, те са и хора на контрола. Тези особености на Девите не може да бъдат променени, но може да ги смекчите малко, ако подходите правилно. Имайте предвид, че тяхната крайност понякога може да прерасне в обсесия, но пък ако успеете да поставите граници от самото начало, то мъжът от тази зодия може да е фантастичен партньор.

Много са практични

Девите мъже разбират какво е да плащаш сметки, знаят как да се грижат за бюджета и са много реални във финансовите дела. Те са изтъкани по-скоро практичност, отколкото от креативност. Бъдете търпеливи, защото им отнема доста време преди да изразят емоциите и чувствата си.

Екстремно логични

Тези мъже наистина знаят какво представляват и как да получат това, което искат. Те са толкова логични, че почти винаги намират решение на проблемите, независимо от какъв характер са.

Май никой не им е казал, че понякога в любовта няма логика. Нали?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X