Напишете дума/думи за търсене

Как да наклоним любовния кантар на мъж Везни

Ако мислите, че мъжът Везни е уравновесил емоциите и здравия разум, помислете отново. И той си има няколко допълнителни грама, когато става дума за любов и интимни отношения. Така че, ако сте хвърлили емоционален взор към господин от тази зодия, ето какво трябва да знаете.

Харесва сериозните връзки

Мъжът Везни е персона, която си пада по връзките. Ако искате да го карате лежерно в любовта, то по-добре си изберете представител на друга зодия. Везните наистина търсят дългосрочни и струващи си отношения. Освен това рядко се отдават на неангажиращ секс, за тях е важно да правят любов.

Прекалено зависим

Господинът от този зодиакален знак обича да се чувства сигурен и защитен и много държи да получава това от партньора си. Изискват 100-процентово отдаване от другия, защото това ги прави по-спокойни в любовта си.

Много е чувствителен

Те стават свръхчувствителни, щом свалят и последната бариера от себе си. Може и да им отнеме малко време, докато срутят и последната тухла, но не ли това качество на всеки един човек. Не го пресирайте, той се раздава напълно, когато е влюбен.

Има нужда от внимание

Непрекъснат поток от внимание и засвидетелстване на привързаност е важно оръжие в спечелването на това мъжко сърце. Леки докосвания, нежни целувки, сладки думи и той ви е в кърпа вързан. Освен това господинът Везни се кефи на любовни демонстрации на публични места. Не се свенете да изразявате чувствата си на открито.

Наясно е с желанията си

Много държи на честни и открити отношения. Той не иска просто отдаденост от любимата си, но иска и яснота в намеренията й спрямо него. Той с готовност ще ви покаже от какво се нуждае и ще очаква от вас да сте искрени и с вашите въжделения към него.

Държи на хармонията

Мъжът Везни непрекъснато се опитва да поддържа хармонията във връзката. Не обича да се кара, избягва ненужните кавги и определено не иска да разстройва или да бъде разстроен за неща, които би могъл да се разрешат кротко и тихо. Търси единствената и намери ли я, често изпитва страх да не я изгуби.

Лоялни са

Това е един от най-лоялните зодиакални знаци. Уважителни са и държат да им се демонстрира същото отвошение. Знаят как да накарат някого да се почувства наистина важен и го правят по правилния начин. Лесно се разбират с партньорите си.

Владее ги страстта

Везните са страстни натури, което ръководи доста голяма част от връзката им. Независимо дали е при закрити врати или навън.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X