Напишете дума/думи за търсене

Най-самоуверените зодии

Всеки зодиакален знак е различен и всички те имат свои отличителни качества. Да бъдеш самоуверен и сигурен в себе си е въпрос на индивидуалност.

За да имаме по-добра представа за това дали човек, който отстоява правата си, подредихме всичките 12 знака в класация - от най-самоуверения до най-неуверения.

1. Лъв
Когато става въпрос за Лъв, увереността е неговата фамилия! Каквото и да правят и кажат представителите на тази зодия, те излъчват такава увереност, че може с лопата да я ринеш. Те са последните хора, които ще търпят глупаво поведение и ако не получат уважението, което заслужават, си тръгват на секундата.
Лъвовете знаят своята цена и са наясно със своя принос в една връзка и затова никога не се страхуват да проявяват увереност в отношенията си.

2. Скорпион
Скорпионите са олицетворение на самочувствие и увереност. Те знаят как да приемат своите недостатъци и са доволни от това.
Несигурността е нещо, което те не разбират, и затова те никога не попадат във вихъра на прекомерното самоосъждане. Скорпионите са наясно, че са несъвършени същества, но въпреки това са уверени и сигурни в своите несъвършенства.

3. Козирог
Козирозите са един от най-интелигентните зодиакални знаци и най-добрата част за от този факт е, че те са наясно с него. Това е една от най-изявените причини, поради които те са един от най-самоуверените знаци, на които ще се натъкнете.
Те знаят, че са умни, чистосърдечни и талантливи и затова не ги интересува какво мислят другите за тях. Този вид увереност и самочувствие е това, което ги отличава от останалите.

4. Стрелец
Стрелецът има достатъчно увереност, за да знае, че критиката е нещо, което не трябва да се приема твърде сериозно. Премислянето на различни ситуации не е записано в тяхната ДНК. Те вярват, че ако някой ги обижда необосновано, това говори много за него и много за самия Стрелец.
Увереността на хората от този знак ги кара да се отнасят към всяко негативно нещо, с което се сблъскат, с леко пренебрежение. Вероятно единственият път, когато може да видите намек за ниска увереност в Стрелеца, е когато някой го нарече глупав заради избора му на приятели.

5. Риби
Като типични представители на воден знак, хората, принадлежащи към зодия Риби, знаят как да се отпуснат и да се пуснат по течението. Те са тези с многото приятели и са сърцето на всяко парти.
Но има моменти, когато изпитват чувства на несигурност и самосъмнение. Понякога, когато са сами, те са склонни да се съсредоточават върху своите негативи и често правят дисекция на външния вид и личността си.

6. Овен
Когато се натъкнете на Овен, първото нещо, което забелязвате у него, е неговата упоритост и арогантно поведение. Овните са известни като изключително силни индивиди и изглежда, че нищо никога не може да ги обърка.
Но в действителност те са много емоционални и чувствителни. Представителите на тази зодия абсолютно мразят да плачат пред други хора и винаги ще се опитват да прикрият нараняването си със сарказъм и шеги. Може да показват, че изобщо не им пука, но е точно обратното. Пука им и то доста.

7. Телец
Що се отнася до Телците, за тях интелигентността има значение повече от външния вид и физическите изяви. Те са тоталните сапиосексуални хора. Това е основната причина, поради която те винаги гледат да се представят като изключително интелигентни същества.
Не че не са такива, просто имат навика да говорят за нещо повече от обикновено, за да се покажат по-умни, отколкото всъщност са. Телецът винаги търси да се докаже, защото успехът има най-голямо значение за него.

8. Везни
Везните са доста несигурни и понякога страдат от изключително ниска самоувереност. Те са склонни да просят комплименти от своите близки и приятели, за да притъпят постоянната си самокритика.
Хората, принадлежащи към този зодиакален знак, не са уверени личности през повечето време и постоянно се чудят дали другите ги харесват или не. Когато става въпрос за запознанства и романтични отношения, те винаги търсят уверение от партньорите си, че ги обичат и че наистина са привлечени от тях.

9. Близнаци
Близнаците винаги се стремят да впечатлят хората около тях и затова се преструват, че харесват неща, които всъщност недолюбват. Те не са нечестни или фалшиви хора, просто искат да се харесат на околните и да бъдат приятели с всички.
Хората, принадлежащи към този знак, се вцепеняват от мисълта за самотата и постоянно се страхуват, че ще се окажат сами. Това ги прави изключително несигурни и им пречи да покажат и приемат истинската си същност.

10. Рак
Раците са известни като най-емоционалните сред всички зодиакални знаци. Те са твърде грижовни към околните, а това води до свръхчувствителност към почти всичко.
Хората, принадлежащи към тази зодия, приемат всичко лично и в крайна сметка прекарват по-голямата част от времето си, чувствайки се наранени за най-малките неща. Поради всички тези причини те рядко се чувстват уверени.

11. Водолей
Съвършенството е нещо, към което Водолеят винаги се стреми. Въпреки че това е възхитително качество, хората от тази зодия са склонни да се фокусират твърде много върху перфекционизма, а това понякога е нездравословно. Тъй като страдат сериозно от ниска самоувереност, те се опитват почти агресивно да покажат колко перфектен е животът им.
От перфектната публикация в Instagram до перфектната семейна снимка - всичко, което искат хората да видят, е колко чудесен е привидният им живот. За тях това е най-добрият начин да получат така необходимото засилване на увереността.

12. Дева
Девите се чувстват неудобно от най-малкото нещо и се смущават много лесно. Затова се страхуват да кажат нещо, което може да прозвучи грешно или глупаво. Те си мислят, че околните винаги ги съдят за техните глупави грешки и затова се обсебват от всичко, което правят и казват.
Дори ако всичко е наред, те непрекъснато ще премислят всичко отново и отново и ще се опитват да намерят проблеми, дори когато няма такива. Основната причина за липсата им на увереност е, че те постоянно се съмняват, че са направили грешка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X