Напишете дума/думи за търсене

Най-самоуверените зодии

Телец
Що се отнася до Телците, за тях интелигентността има значение повече от външния вид и физическите изяви. Те са тоталните сапиосексуални хора. Това е основната причина, поради която те винаги гледат да се представят като изключително интелигентни същества.
Не че не са такива, просто имат навика да говорят за нещо повече от обикновено, за да се покажат по-умни, отколкото всъщност са. Телецът винаги търси да се докаже, защото успехът има най-голямо значение за него.

Везни
Везните са доста несигурни и понякога страдат от изключително ниска самоувереност. Те са склонни да просят комплименти от своите близки и приятели, за да притъпят постоянната си самокритика.
Хората, принадлежащи към този зодиакален знак, не са уверени личности през повечето време и постоянно се чудят дали другите ги харесват или не. Когато става въпрос за запознанства и романтични отношения, те винаги търсят уверение от партньорите си, че ги обичат и че наистина са привлечени от тях.

Близнаци
Близнаците винаги се стремят да впечатлят хората около тях и затова се преструват, че харесват неща, които всъщност недолюбват. Те не са нечестни или фалшиви хора, просто искат да се харесат на околните и да бъдат приятели с всички.
Хората, принадлежащи към този знак, се вцепеняват от мисълта за самотата и постоянно се страхуват, че ще се окажат сами. Това ги прави изключително несигурни и им пречи да покажат и приемат истинската си същност.

Рак
Раците са известни като най-емоционалните сред всички зодиакални знаци. Те са твърде грижовни към околните, а това води до свръхчувствителност към почти всичко.
Хората, принадлежащи към тази зодия, приемат всичко лично и в крайна сметка прекарват по-голямата част от времето си, чувствайки се наранени за най-малките неща. Поради всички тези причини те рядко се чувстват уверени.

Водолей
Съвършенството е нещо, към което Водолеят винаги се стреми. Въпреки че това е възхитително качество, хората от тази зодия са склонни да се фокусират твърде много върху перфекционизма, а това понякога е нездравословно. Тъй като страдат сериозно от ниска самоувереност, те се опитват почти агресивно да покажат колко перфектен е животът им.
От перфектната публикация в Instagram до перфектната семейна снимка - всичко, което искат хората да видят, е колко чудесен е привидният им живот. За тях това е най-добрият начин да получат така необходимото засилване на увереността.

Дева
Девите се чувстват неудобно от най-малкото нещо и се смущават много лесно. Затова се страхуват да кажат нещо, което може да прозвучи грешно или глупаво. Те си мислят, че околните винаги ги съдят за техните глупави грешки и затова се обсебват от всичко, което правят и казват.
Дори ако всичко е наред, те непрекъснато ще премислят всичко отново и отново и ще се опитват да намерят проблеми, дори когато няма такива. Основната причина за липсата им на увереност е, че те постоянно се съмняват, че са направили грешка.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X