Напишете дума/думи за търсене

Най-трудната зодия за разбиране

Само тези от вас, които не са имали вземане-даване с хора от тази зодия, ще кажат, че те са лесни за комуникация. Неслучайно рибите и в природата са достатъчно хлъзгави, за да е трудно на рибаря да ги улови.

Със сигурност, ако сте зодия Риби, то тогава е възможно често да се чувствате неразбрани, а ако сте половинка на представител на този знак, то твърде често се чудите какво се случва в главата му.

Ето 9 причини, заради които Рибите са най-трудните за разбиране хора.

Последният знак в зодиака
Риби е последният знак в зодиакалния цикъл, което означава, че той е събрал в себе си доста от характеристиките на предходните 11 зодии. Това обяснява вродената склонност на Рибите да бъдат нерешителни. Хората, родени под този знак, са в непрекъснати вътрешни двубои.

Те са мечтатели
Тази зодия е известна и като „знака на мечтателя“. Рибите са притежатели на развинтено въображение и са безкрайно креативни. Главата им винаги витае из облаците.
Това им дава възможността да възприемат проблемите и неудобните ситуации неортодоксално. Но понякога имат трудности с разграничаването на реалността от фантазията.

Постоянно търсят нови неща
Те са родени авантюристи и и винаги търсят ново преживяване или запознанства, което нерядко ги отвежда до формирането на трайни връзки. Ако искате да укрепите отношенията си с Рибите, тогава подхранвайте стремежа им за приключения.

Емпатични са

Рибите са известни с това, че прекаленото премислят дадена ситуация, че са доволно интуитивни и че са изключително съпричастни. Те са склонни да разтоварят околните от товара им и затова човек от тази зодия ще е първият, на когото ще искате да се обадите, ако имате разбито сърце или проблем в работата.
Емпатията на Рибите, смесена с прекомерното им мислене, понякога ги натоварва, защото често поставят чуждите емоции пред своите собствени.

Не допускат лесно до себе си
Рибите се нуждаят от качествено общуване и от добри връзки, за да са щастливи. Въпреки че притежават изобилие от състрадание дори към непознати, те са доста придирчиви, стане ли дума за най-близкото им обкръжение.
Макар че са интроспективни хора, които обичат да се наблюдават, Рибите често са душата на купона - всичко зависи от това дали те вибрират на една честота с хората наоколо. Тъй като са доволно чувствителни, те лесно се дразнят на околните.

Обичат да се изолират
Това е интровертната страна на Рибите. Не е рядкост да са раздразнителни в края на деня и да не искат да говорят. Не го взимайте присърце. Това няма нищо общо с вас. Рибите често се нуждаят от презареждане след голяма употреба на социалната им енергия.

Приемат наравно всички хора
Рибите не ги интересува нито произход, нито професия, нито богатство. За тях всички са равни. Твърде вероятно е някой от тази зодия да е измислил постулата „Невинни до доказване на противното“.
Парти, организирано от Риби, е интересна гледка - хората от всички слоеве на обществото са добре дошли.

Противоречивите им черти им носят самота
Нуждаят се от време, за да допуснат някой до себе си. Това, че са емпатични, нека не ви заблуждава. Рибите обичат да остават сами. Може да минат години преди някой представител на този знак да покаже дълбоките дебри на съществото си на друг човек. Направят ли го, това ще означава, че те ще са вечно лоялни и грижовни спрямо важните за тях човеци.

Ако се чувствате стресирани, Риби може да го почувстват
Бъдете внимателни с думите си и бъдете честни с това как се чувствате, защото Рибите знаят какво става в душата ви, преди да го изречете.
Помнете, че думите раняват, така че не говорете празни приказки или такива, които биха могли да накърнят Рибите. Ще им трябва дълго време преди отново да се върнат на сто процента в отношенията ви, ако изобщо това се случи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X